Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení (REDAKCE)

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení

Foto: Vrátí se Komorous do uniformy?

Dva týdny po oznámení ministra Peciny o obsazení pozice prvního náměstka bývalým šéfem NPC Jiřím Komorousem je toto místo stále neobsazené. Ministr na tuto pozici ve čtvrtek vypsal výběrové řízení - podle zákona o služebním poměru - což se nelíbí jeho předchůdci Ivanu Langerovi.

Autor: Redakce
Publikováno: 17. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JIRIKKK 13:26:07 21. 05. 2009
default.png
for Out To máš jistě pravdu, ale zase je tady to ale...není STBák jako STBák. Uvědom si, že kdyby teď byl politický převrat, tak by jako všichni co dělají u BIS byli zrádci? Asi ne co? Myslím, že je dobře, že na to máme různé názory a ten můj je takový, že je důležité na každého člověka koukat konkrétně a ne to paušalizovat…

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:00:46 21. 05. 2009
Out.jpg
Kosťa Mozna si jen dovolim podotknout, ze na zakladni vojenskou sluzbu si musel. Aby byl nekdo estébákem z donucení sem teda este neslysel... A tenhle rozdil mi v tom prijde dost markantní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 11:09:42 21. 05. 2009
default.png
Honzade, kolik Ti je let? Píšeš, že jsi žádnou přísahu neskládal, tedy jsi nezažil ZVS před rokem 1990 a ani poté. Já jsem skládal přísahu komunistické straně, východnímu bloku a Bůh ví komu ještě, dnes dělám opak toho co jsem přísahal (ona nebyla s tou přísahou ani jiná volba, snad jen kriminál za vyhýbaní se vojenské alužbě) a přesto si o sobě nemyslím, že bych konal nemorálně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 16:05:58 20. 05. 2009
honzad..jpg
ach jo, podivej, pokud se proste chces z toho vykecat a prosvedcit me, ze dane slovo, slib, zavazek je jen zvast, na ktery kasles a neni to pro tebe zadny zavazek, tak je to tvuj problem. Pripominas me nase politiky. Pravidla a zavazky plati pro kazdeho, jen ne pro ne (tebe) a chytnes se cehokoliv, abys ses z toho mohl vyvliknout... Jen doufam, ze vas takovejch u sboru neni moc.. Ale hold .. my dva se asi nedomluvime, kazdy to mame jinak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 15:21:41 20. 05. 2009
default.png
re honzad No o dodržování zákonů se tady s tebou nebudu bavit. Rozhodně nevěřím, že jsi tak zásadový a čestný jak se tady prezentuješ a hraješ si na moralistu. Odsuzuješ ostatní, aniž bys je znal a znal historická fakta a okolnosti. Kolik mladých němců přísahalo jako Hitlerjugent věrnost Hitlerovi a přitom jsou to dnes slušní lidé? Radši se starej o sebe a nenavážej se do ostatních. Víc nemám co bych k tobě dodal a už nebudu reagovat na tvoje moralizování...přeju ti hezký den..jirikkk policista

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:59:13 20. 05. 2009
honzad..jpg
jirikkuu: nesrovnatelne?? dodrzovat dane slovo, prisahu, je neco nesrovnatelneho? s cim? Me naopak pripada, ze presne tohle je jedna z veci, ktera se nemeni bez ohledu na roky a stoleti... jinak co honzaduv rozum pamatuje, tak zadnou takovou prisahu krive neskladal (neporusil) a zcela urcite ne po dosazeni dospelosti. ..natoz pak v tak zavaznych vecech. Pokud pro tebe je prisaha jen blabol, ktery je dobry k tomu aby se porusoval ohybal, tak snad aby se ty prisahy zrusili. Taky by me zajimalo, pokud prisaha se dodrzovat nemusi, jak je to se zakony? A smlouvami atd.. Taky se dodrzuji jenom kdyz se ti chce, nebo podle okolnosti? POkud to takto vidis a ses jeste navic policajt, tak tedy potes panbuh...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 11:29:10 20. 05. 2009
default.png
re all Teda to jste se dostali na téma:) Honzad tady srovnává nesrovnatelné mele o cti a o přísaze...nevím jak je Honzad starý, ale pokud si pamatuje dobu komunismu tak určitě taky přísahal jako jiskřička nebo pionýr a potom možná na vojně věrnost socializmu a jiné hovadiny...jako my všichni ostatní a to jako jen proto bych nemohl dělat to co dělám? Vrať se na zem a nehraj si na moralistu...plně stojím za názorem Špunta.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 00:21:18 20. 05. 2009
Pim Burger.jpg
bingo Díky za odkaz na článek. Jak už řekl GŠ, tak toto není to správné vlákno, ale přesto mi to nedá, abych nezareagoval. Je totiž až s podivem, do jaké míry se osud Jaroslava Emingera podobá osudu Josefa Ježka. Stejně jako Ježek byl vybrán Aloisem Eliášem pro svou mravní integritu, věrnost Československu a odborným znalostem do velice nezáviděníhodné role, kterou se ctí splnil. Kéž bychom měli takové lidi i dneska. Generační špunt Já to spíš beru z hlediska lidského. Nechci tu vlastenectví vládního vojska nijak pošramotit, ale četnictvo hrálo v Protektorátu mnohem důležitější roli. Omluva přijata, ale už to nedělej...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 00:02:12 20. 05. 2009
default.png
Pim Burger + all Omlouvám se jestli jsem se tě dotkl, z hlediska zákona to beru jako ozbrojenou složku. Jinak jsem docela rád že tady máme alespoň některé společné zájmy ( i přes některé ideové spory). I když to asi není to správné vlákno. OUT, 15.října 1944 bylo velitelství a štáby rozpuštěny a přesunuty do Prahy. Generální inspektorát byl přejmenován "Na zasazený štáb vládního vojska". Velitelem byl jmenován gen.Pražák. Informace mám však dost staré, tak se možná mýlím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 23:42:57 19. 05. 2009
default.png
gen. Eminger životopis gen. Emingera zpracovali docela dobře a stručně v Reflexu: www.reflex.cz/Clanek5803.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio