Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení (REDAKCE)

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení

Foto: Vrátí se Komorous do uniformy?

Dva týdny po oznámení ministra Peciny o obsazení pozice prvního náměstka bývalým šéfem NPC Jiřím Komorousem je toto místo stále neobsazené. Ministr na tuto pozici ve čtvrtek vypsal výběrové řízení - podle zákona o služebním poměru - což se nelíbí jeho předchůdci Ivanu Langerovi.

Autor: Redakce
Publikováno: 17. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MAKEPEACE 10:41:14 22. 05. 2009
default.png
Pim Burger, "...tak jestli ti to nedošlo, tak BIS je demokratická tajná služba kontrolovaná demokraticky zvoleným parlamentem...". Tak tomu co jsi napsal snad sám nevěříš, nebo jsi nikdy neviděl "náš parlament při práci" ve sněmovně??? Už vidím, jak někoho kontroluje, co zbytečných kontrolních komisí zřídil a výsledky? "0".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:24:52 21. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Generační špunt Jo a abych nezapomněl-dobrý večer.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:13:20 21. 05. 2009
Pim Burger.jpg
catani Ty jo, přesvědčil jsi mě. Když dneska někde někdo někoho stluče, tak je to důkaz, že tento režim je stejný jako ten předchozí. No gratuluju-taková bystrost... Jinak pokud nejsi spokojen s Grebeníčkem, dám ti tu pár jmen těch tvých odborníků: Viliam ŠALGOVIČ náměstek ministra vnitra, v této funkci se podílel na přípravě a provedení sovětské invaze do Československa 21.8.1968. Škpt. F. Pergl "Vyšetřovatel" v "domečku" na Hradčanech se denně jiným vyslýchajícím, jak jsou hokejisté silní, že vydrží mnohem víc a silnějších ran pendrekem než ostatní. Miroslav Pich-Tůma Jeden z nejbrutálnějších "vyšetřovatelů". Tady malá ukázka jeho profesionality: "Jmenovaná byla opakovaně podrobována mučení, při němž Pich-Tůmovi asistoval J. Richter, a které probíhalo tak, že jeden z mužů seděl ležící ženě na zádech a druhý ji bil silným drátem přes chodidla, která jí také pálili rozžhaveným předmětem." A takhle bych tu mohl nechat stovky jmen a stovky týraných lidí, ale chápu, tobě chybí tihle odborníci... A co takhle Reihard Heydrich? Taky schopný policejní důstojník a kam se na něj hrabou ty dnešní boční vstupy... A co se týče tvé "brilantní" argumentace, za co by dalším režimem byli považování příslušníci BIS, tak jestli ti to nedošlo, tak BIS je demokratická tajná služba kontrolovaná demokraticky zvoleným parlamentem a tak by se jí příští režim, zvláště pokud by byl nedemokratický, snažil buď rozprášit a dosadit tam všehoschopné odborníky a nebo si v jejích řadách našel lidi, co je jim jedno, pro koho dělají. Fuj! A s takovými názory nosíš uniformu. Začínám chápat honzud., že by nejradši vyhodil všechny předrevoluční snbáky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 22:00:17 21. 05. 2009
default.png
Grebeníček Jen na okraj, nebyl v STB byl pouze bachař, možná zneuživající své postavení a i v té době možná porušující zákon, dneska takoví bachaři jako Grebeníček nejsou? Hi, hi, hi tak jo, příjemnou dobrou noc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 19:04:57 21. 05. 2009
default.png
StB Musím souhlasit s catanim. Neobhajuji to, na co byla StB zneužívána a už vůbec ne Grebeníčka. Na druhou stranu je nutné objektivně přiznat, že se jednalo o odborníky a většinou špičky ve svém oboru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 18:51:06 21. 05. 2009
default.png
Hm., tak to už tu chybí jen ten třetí policajt přes mravní čistotu tohoto webu( příp.celého globusu ČR). Začínalo to tady zase nějak váznout! Přeji sparingpartnerům hezký podvečer.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 17:16:19 21. 05. 2009
Out.jpg
Taky sem chtel prave hned neco napsat, ale presne sem si rekl ze skoda mluvit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 16:12:45 21. 05. 2009
Pim Burger.jpg
catani Jojo, takovej starej Grebeníček, to byl odborník na slovo vzatej... Ale nic, nechám to být, myslim, že na tohle se ti stejně ozve honzad., takže bych jen nosil dříví do lesa... Škoda mluvit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:24:24 21. 05. 2009
default.png
.... Hodně zajimavé úvahy. Možná mně někteří příznivci současných prapodivných demokratických pořádků rozcupují na kusy, ale ohledně nějakého jazykového kurzu ve školách STB apod. V uvedené době kdo chtěl být policajtem, chtěl honit zločince a chtěl mít postup, protože nechtěl jenom šlapat chodník, tak pokud měl schopnosti(zdůrazňuji schopnosti, né jak je tomu dnes, VŠ zemědělskou či tatínka na správě, vyjímky potvrzují pravidlo všude a v každé době) musel se vzdělávat a pokud chtěl i postoupit v kariérním řádu dál, šel studovat školu v réžii STB. Ještě nedávno tomu bylo v tomto režimu podobně, kdo byl dobrý policajt postoupil na kriminálku, kdo byl dobrej kriminalista tak postoupil třeba na útvar organizovaného zločinu(než přišly nechutné tzv. reformy, jejichž jediným cílem bylo rozvrátit rovnováhu mezi organizovaným zločinem a policii, naprostou destabilizací všech složek policie, kdy tato je tady akorát pro zloděje rohlíků a starých autorádií a na kriminálce pracuje mnoho lidí, kteří sice mají VŠ vzdělání všeho druhu, kdy však se nebyli schopni v oboru uplatnit, tak dělají bez jakékoliv policejní praxe a přirozeného policejního postupu kriminalisty"pronásledují Kožené a Pítry"). V té době u STB asi jenom 1 pětina lidí se zabývala vnitřním nepřítelem, většina ostatních vysoce specializovaných odborníků se zabývala jednak špionáží a jednak i třeba bojem s organizovaným zločinem o tom dneska takoví experti jako ideologický fanatik p.Žáček vůbec nemluví. Dneska kdo si myslí, že u Bisky je tomu jinak tak je bláhový člověk, kdy právě dnes převažuje ta větší část zabývající se vnitřním nepřítelem, akorát to nazývají nějak vznešeně třeba sledováním extremismu apod. Je pravdou, že většina lidí dnes třeba ve vysokých managerských postech policie, by nikdy nemohla být ve vysokých Stebáckých postech, ale to né z důvodu, že by nechtěli, prostě by na to neměli odborně ani prakticky(systém by je výš nepustil). A je úžasné jak člověk spolčený s organizovaným zločinem, určitou dobu sedící dokonce na křesle ministra vnitra zpochybňuje vysoké morálně odborné předpoklady člověka, který si vše vydobyl svou prací, nikoliv díky postavení rodičů za komunistů, kontaktům s mafiány a žvaněním. Doba se mění, různé organizace taky, ale lidé zůstavají stejní. Lidské prase nemá svědomí ani rozum, má jenom zášť.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:39:51 21. 05. 2009
Out.jpg
jirkkk Kdyby se to ted najednou otocilo tak by mozna pro nekoho byli BISáci zradci, to je mozny. A ano, rekl si to moc krááááásně:-) Nesmi se pausalizovat. A to ja prave nedelam, jasne sem psal, ze nejsem pro zadnej hon na carodejnice. Bavil sem se s clovekem co u StB taky byl, taky na I. sprave a ten rikal ze on nemel nikdy potrebu psat takovy podlejzavy pamflety jako K. Ze ho tam chteli hlavne pro jazykove zkusenosti a protoze znal dobre pomery v jedne casti sveta. Takze se neboj, ja na Komorouse koukam jako na jednotlivy konkretni pripad.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio