Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 17:06:57 02. 09. 2009
Andras.jpg
Denver: Jinak Denvere, asi se tu všichni shodneme, že by jsi měl jít na léčení do Bohnic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:06:17 02. 09. 2009
Andras.jpg
Denver: Já je poznal, a člověk, který neuznává základní principy právního řádu a nechce se přizpůsobit většině, a hlásá to co hlásají oni, pro mě nemá ani cenu zlomené grešle. Nicméně, při jednání s těmito lidmi musí jít averze stranou. To nás rozlišuje od nich. My podle práva jednáme, oni ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:28:31 02. 09. 2009 blokovaný
default.png
Generační špunt Na trupku si nehraju a ani nemam pocit,že trubka sem,ale asi nemam právo něhoho odsuzovat a vůbec ho nepoznat.Takže ty lidi neodsuzuj dokud je nepoznáš.Možná by si byl překvapenej....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 11:26:05 02. 09. 2009
default.png
re Out Oute, já nemám problém se nechat přesvědčit. Když odhlédnu od svých vlastních zkušeností(praktických) z letectví, tak jsem své informace čerpal i z monografie přímého účastníka toho bombardovaní Prahy (kapitána USAF vv.) kde bylo uvedeno počasí (srovnávací navigace s viditelností země),letiště ze kterých let.startovala, místo setkání svazků, počet strojů i místo kde se svaz rozdělil ke klamnému bombardování cíle v Německu. Rovněž v té době prakticky neexistovala německá PVOS schopná výrazně ohrozit spojenecké letectvo, a naopak ve většině Evorpy již fungovaly rozhlasové stanice a rádiomajáky které se využívaly pro rádionavigaci! To jsem však již při našem prvním dohadování uváděl i s prameny. Nemám čas to znovu dohledávat. Zdravím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 10:48:55 02. 09. 2009
Out.jpg
Špunt Tak oni squateři nejsou vždycky do písmene stejný. Myšleno tak, že mnohdy je za squatery považován takovej mix narkomana s bezdomovcem. Já znal člověka co na tý Miladě bydlel a chodil normálně do práce a večeři taky jídal z talíře. Pak odjel pracovat do ciziny. Byl to spíš takovej dobrodruh. Ale propo, s chutí jsem četl tvojí debatu s Pimem a ve většině případu jsem souhlasil. Co mě však zamrzelo bylo tvoje opakování názoru že ten nálet USAF v únoru 45 na Prahu nebyl omyl. Chtěl jsem ti na to odepsat delší příspěvek, neb před asi půl rokem jsem si zakoupil knihu kde je tomu věnována celá kapitola a mnoho faktů tam vyloženě dokazuje že to navigační omyl byl. Takže kdyby jsi o tom chtěl ještě nevinně podiskutovat, stačí říct:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 10:19:33 02. 09. 2009
default.png
re Denver Denvere, v poslední době nemám moc důvodů ke smíchu, ale naposled jsem se tak pobavil, když jsi psal že chodíš na pivo (i když pravda, nepsal jsi jestli ti ho načepují), nebo když jsi tady velebil ctihodnou OSN, dávno profláknutou jak stará d…..! Nedávno jsem byl na kávě za kamarádem co šéfuje jednomu velkému „marketu“. Smažky co bydlí v jedné polorozpadlé fabrice (honosně nazývané „squot“) vyslali deputaci, jestli by jim alespoň jednou týdně nenechal před odvozem odemknout kontejnery na odpadky a zkažené potraviny. Fakt bych se chtěl té ochutnávky jídel chtěl zúčastnit….!Nevím jestli jsi opravdu taková trubka, nebo to zde jen hraješ!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:44:49 02. 09. 2009 blokovaný
default.png
Dneska sem čet v metru,že ty squteři vycházej s těma sousedama velice dobře.Pořádaj pro ně různé výstavy a ochutnávky jídel.Sem rád,že to takle dopadlo a byl bych rád kdyby se nad sebou trochu zamysleli všichni který k těm lidem cejtili BEZDŮVODNĚ takovou NENÁVIST.Nikdo nemá právo někoho soudit dokud ho nepozná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:20:21 11. 07. 2009
Out.jpg
Andras Tak i při hlídkové činnosti má to porušování nějaké mantinely dané a rozhodně se to nedodržuje ani ve služebním autě. Ale to sem nepatří. Máš pravdu v tom, že právní stát zde nefunguje. V mnoha směrech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:12:39 10. 07. 2009
Andras.jpg
Out: Okud někdo využívá cizí věc, která mu nepatří, a nebezpečnost jednání pro společnost je i tak nepatrná, např. neoprávněné užívání cizí věci, i tak se jedná o trestný čin. Jinak narážíš asi na diskusi "přejiždění plné čáry". K stanoviskům jednotlivých kolegů se již raději ani nevyjadřuji. Jen bych dodal, je rozdíl, pokud spáchám přestupek při výkonu hlídkové činnosti, za účelem aktivního hlídkového režimu, nebo pokud ho spáchám jako policista ve svém civilním voze, a spoléhám "na placku". Jinak milý Oute, máš pravdu, že se tu oháním právním státem, ale právní stát tento rohodně není. Nic nikde nefunguje, o chaosu v jednotlivých předpisech se zde nebudu vyjadřovat. Zasvěcení kolegové znají. Např. poslední "stanovisko" k provádění dechových zkoušek. Já už tu mám jen oči pro pláč.....v téhle zemi se sloužit slušnýmn lidem nedá...nejsou k tomu legislativní podmínky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:42:51 10. 07. 2009
Out.jpg
Andras Hm, tak ja nechápu principiální základy právního státu? Právě že v tom právu se hovoří o nebezpečnosti protiprávního jednání pro společnost. Jen sem napsal že mi tam ta nebezpečnost chybí. Ale je to jen názor. Rozhoduje o tom vždy někdo jiný, neříkám že by to neviděl jinak. Ale i stát lidem zabavuje věci který nepoužívá (vrak automobilu např.) Každopádně mi to z úst policisty, na fóru kde se v jednom kuse naříká o tom že jeden policista nahlásil dopravní přestupek druhého, přijde poněkud vtipné. Vzhledem k tomu, že i při řízení vozidla platí zákony pro policistu jako pro kohokoliv jiného. A tito policisté znají základy právního státu že zákony platí pro každého? Pročpak jim to taky neřekneš?:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio