Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 09:46:39 08. 07. 2009
Out.jpg
Stenli Nevšimnul sem si, že bych někdy z nějaký diskuse utekl, ale občas to někde skončit musí. Nebudu tady pořád dokola psát svůj názor když sem ho jednou řekl a většina lidí to vidí jinak, ani nebudu občasně hysterický jako Denver. A neboj se, nácky si z klobouku netahám. Co se týče příznivců DS jako seš Ty, tak existují pouze dva typy lidí. 1. Hloupej čecháček co za svojí neschopnost a nízkou životní uroveň viní cikány, přistěhovalce a nechá se utáhnout na radikální politice. A vzhledem ke svojí tuposti tam nácky nevidí, protože pan předseda Vandas přece říká že je to všechno lež (nejlíp židobolševická) a snaha systému a židů zničit "politickou konkurenci", jak se hezky nazývá. Ačkoliv spousty kandidátů strany do voleb má neonacistické tetování a fotí se doma před vlajkami s hakovým křížem, na neonacistických koncertech hajlují, účastní se demonstrací apod. Z toho je fotek víc než dost. 2. Aktivní neonacisté kteří vědí že jsou neonacisté, chtějí takovou politiku prosazovat a vědí že celá strana (včetně příznivců) je prolezlá aktivními neonacisty. Leč jejich politika je jásná. Zapírat, zapírat a zapírat a když se náhodou provalí jasné důkazy že jsme neonacisté, tak pro změnu zapírat, zapírat a ještě víc zapírat. Né nadarmo jedna vůdčí osobnost NS hnutí u nás řekla, že dokud "nezničíme systém a nechopíme se vlády, tak nikdy nemůžeme odhalit naši pravou tvář, protože by lidé s námi nikdy nešli". Z toho všeho mi vyplývá jediné. Buďto seš tupej debil co jim skočil na špek anebo seš ten druhej případ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 08:19:45 08. 07. 2009
default.png
Stenli, ty jseš vážně neskutečnej negramot... Hřebýček... :-DDDD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:06:46 08. 07. 2009
honzad..jpg
Andrasi: Uplne jsem se tedy zardel nad tvymi radky..... no, jen abys toho za par dnu ( ci v jine budouci debate ) nelitoval !!!! :-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:01:02 08. 07. 2009
honzad..jpg
denvere: prava (i ta lidska) zajimaj vic lidi, to jeste ale neznamena, ze clovek ktery se o toto zajima musi byt mimo realitu a zit ve zcela nerealnych konceptech, tak jako -bohuzel- zrejme ty

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:47:37 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Jestli sem exot jenom za to,že mně zajímaj lidský práva tak nemam co dodat.A mam dojem,že by vůbec nebylo naškodu zjistit,jesti nový uchazeči o službu,tam dou skutečně proto aby chránili demokracii a lidská práva a nejdou tam z úplně jinejch důvodů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:29:38 07. 07. 2009
Andras.jpg
Milý honzad má u mě velice významné + s *. A platím jedno pivo!:-) Denver: jsi neskutečný hlupáček, až je mi tě skoro líto. V jednu chvíli jsem nevěděl, jestli co tu píšeš, skutečně myslíš jako realitu, nebo si z nás děláš jen dobrý den. Škoda slov a řádků...ach jo, to mi vhání slzu do tváře, že mezi námi jsou takoví opravdoví exoti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 22:51:54 07. 07. 2009
default.png
jj..mas ve vsem pravdu Oute...jsem vlastne jen,jak to rikas..provokater z okruhu NO/DS ...ted si vlastne uhodil hrebycek na hlavicku...a ano cesky se naucim:) ..no nic,kde koncej argumenty,zacinaji otrepany hratky s pravopisem,palec nahoru pro Tebe. Za dalsi nesrovnavam, CSNS s DS ,jen sem rikal ze NS( radsi pro Tebe narodni socialismus) tu byl davno pred tim,nez jak je porad spojovanej s Hitlerem...to jen k Tvym uvaham.Ale diky Tobe a tomu druhymu sem se zas dostal uplne jinam....jj,taky jak typicky,kdyz se resi problem a uz nejsou argumenty na Vasi strane,tak zacnete utocit s nackama..pak teda pravopis a nakonec ste od diskuze utekli,ptz nemate na to co rict,tak se ohanite temahle blabolama..diskuze co diskuze to samy..Nakonec teda uznam,ze pismo i muj sloh stoji za prd,ale o tom snad diskuze neni..Jo a jinak,nemyslim,ze musim delat jak rikas propagandu,zde pritomni kolegove vedi,jak to je a navic propagandu sice naruby, za me dela Kocab,jeho milovani atd.,takze ja nemusim ani nic rozjizdet;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:31:59 07. 07. 2009
Out.jpg
Stenli Navíc postupem času začínám silně pochybovat že jsi u PČR. Čím dál víc mě přesvedčuješ že budeš dost možná pouze provokatér z okruzu NO/DS kterej se tu usídlil po Janově s cílem se snažit dělat anti-cikánskou propagandu mezi zde přítomnými policisty a podsouvat jim tuhle politiku. Prostě lovení příznivců a sympatizantů ze strany extrémni pravice...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:26:28 07. 07. 2009
Out.jpg
Stenli Ty se radši nauč pořádně česky ty nacionální negramote. Neřikám že mi to občas taky neujede nebo nevypadne písmenko, ale tvoje poslední dva příspěvky plný "cizýho utrpení" a "ryzik" stojej fakt za to... A propo, prvorepubliková ČSNS má toho s dnešní DS kterou tak vynášíš do nebes hodně společného. Pleteš si dojmy s pojmy. Navíc ty nepokrytě inklinuješ k německému nacionálnímu socialismu a ten má se silně národní stranou kterou ČSNS byla/je společný velký h***o.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:13:30 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Tak v tom případě nácek asi nejsi,ale nechápeš,že ta DS na ty neonacisty napojení má.Je to napojené přes NO a SRN,ale je tam asi problém to dokázat.My dva to těžko posoudíme.Ty důkazy musí předložit ÚOOZ a BIS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio