Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STENLI 20:50:27 07. 07. 2009
default.png
:))) jj..cekal sem tvoji inteligentni otazku...Jasny,sem neskutecny zvire,ktery se primo vyziva v cizym utrpeni...Ty si hlupacek. To jak kdybych ja rekl,ze si socialista,takze Ti je vlastne uplne jedno, ze diky bolsevikovy zemrelo 20mil. lidi v SSSR ..ano pletu veci dohromady,ale podle Tvoji logiky je to uplne stejny....Takhle Ceska strana narodne socialni u nas fungovala uz v tech dobach,kdy ten Tvuj Dolfik jeste behal v dupackach..takze nevim proc pletes tyhle dve veci do kupy.Ale fajn,uz sem si zvykl,ze tenhle tupej nazor je dost rozsirenej a ze spojeni narodni socialismus se pomalu stava kacirsky slovo. No a odpovim na vse..o holokaustu reknu jen to,ze oficialni tezy se doctes snad vsude,nic jinyho neexistuje tot vse...a nakonec,jestli si to nepochopil..nesouhlasim!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:40:08 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
stenli Stenli řekni mně to koněčně.Si neonacista nebo ne?A jakej máš třeba názor na holokaust.Ty fakt souhlasíš s tim,že museli židi,cikáni,homosexuálově,svědci jehovovy a všichni odpůrci Hitlera umřít?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 20:17:15 07. 07. 2009
default.png
denvere... ..Ty me tady citujes :) "tak toho bezdomovce odkopnu,papír snese všechno." to si mi udelal radost....jinak dal pis zajimavy informace,rad si to poctu;-) Jinak no vidis,ja sem taky socialista- sice ne rudej,ale narodni..ale to neznamena,ze se budu objimat s kdejakym bezdomacem..a ze zdravotnich ryzik si od kazdyho takovyho budu drzet uctivej odstup.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:37:00 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
x1-ray Zase nechápeš jak to myslim.Mně se tendle jejich výrok taky nezdá.Některý bezdomovci nedostanou totiž vůbec nic.Čech sem napůl.Narodil sem se tu a mam naše občanství.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 19:14:51 07. 07. 2009
default.png
4denver To si děláš legraci??? Pomáhat ano, ale tady se jedná o požadavek náhrady za nelegálně užívanou věc, už to pochop!!! A ani se za to nestydí. Ty nejsi čech viď?...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:04:52 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
X1-ray ČTK je pro mně důvěryhodnej zdroj.A stát musí pomáhahat všem lidem bez domova.Nejenom jedný části.Sem levičák(nejsem komunista ani anarchista) a mam proto tydle názory.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:54:00 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
Já mam furt pocit,že tu nikdo nechápe jak to myslim.Když někdo napadne policistu,tak má bejt samozřejmně potrestanej.Stejně tak musí bejt potrestanej ten kdo napadne toho fětáka.Psal sem tu o tom klukovy s podlitinama a nepříde mně v pořádku,že se něco takovýdleho v demokracii děje.A vůbec mně nepříde v pořádku,že někdo napíše větu:tak toho bezdomovce odkopnu,papír snese všechno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 18:30:59 07. 07. 2009
default.png
to Denver: Špatného asi nic, každý člověk má právo na svůj názor. Ale podle mne není správné, aby někdo veřejně obhajoval nebo schvaloval, byť i z neznalosti zákona, (zejména ne jako zaměstnanec státní správy) protiprávní jednání určité skupiny osob na úkor ostatní většiny slušných lidí v tomto státě, kteří ještě ctí zákon a morálku. Bohužel u nás má pořád největší pravdu vždy ten, koho je nejvíc vidět a kterého je nejvíc slyšet křičet a kdo dokáže křičet do konce a jako poslední :-( PS: Každý četník, který už má pár let odslouženo, si tě musí po zhodnocení tvých příspěvků do pár minut vyprofilovat a je mu jasné, s kým má tu čest. Nic ve zlém :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 17:58:56 07. 07. 2009
default.png
To je přímo na pár kopanců do prdele !!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 17:25:07 07. 07. 2009
default.png
pokračování... Myslím, že ČTK je celkem důvěryhodný zdroj (pro denvera určitě ne), takže vyjádření mluvčího (chudákům se nové prostory nelíbí) pro info... "Je to provizorní řešení. Prostor bude spíše zázemím pro naše aktivity," uvedl s tím, že požadují po státu nové prostory o srovnatelné velikosti a dostupnosti jako byla Milada. Jestli tohle není na pár facek, tak už nic :-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio