Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 06:36:10 07. 07. 2009
Out.jpg
denver Špatnýho není nic, ale i když se občas v něčem shodnem tak styl kterym to podáváš mi přijde dost pubertální, notabene si ve spoustě věcech naivní jak 15tka na prvním rande. I když jak já říkám dneska, v 15ti už sou dneska holky zkušenější jak leckterá čtyřicátnice, tak nevim:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:17:53 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
noname A co je na těch mejch názorech tak strašnýho?Skus mně to prosimtě říct.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 00:10:59 07. 07. 2009
default.png
to honzade - skoro si mi to vzal z huby :-) tedy pokud není Denver nějaký vládní přidělenec kamsi, nebo zbytečný či samozvaný zmocněnec pro nějaká (např. nedejbože lidská) práva apod. Honzode, jsou okamžiky v životě lidském, kdy máme vyjímečně na stejnou věc v podstatě stejný názor, máš u mne tentokrát "+" s * :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:54:23 06. 07. 2009 blokovaný
default.png
nomame Nechci řikat tady na diskuzi co přesně dělam.Policie ode mně občas potřebuje pomoct.Nemam důvod to neudělat.Já se snažim lidem spíš pomáhat.Už sem to tu řek několikrát.Nějakej policajt je super člověk a nějakej je holt pěknej h.jzl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:46:08 06. 07. 2009
honzad..jpg
pro noname: dyt je to jasne, denver je tedy bud statni zastupce a nebo soudce!! :-))) ...... a pak ta republika podle toho vypada :-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 23:37:33 06. 07. 2009
default.png
to Denver Nějak mi v tom ale "neštymuje" toto: Žádný psychotesty sem nedělal a kdybych se chtěl policajtům za něco mstít,tak mam tu možnost v práci a fakt to nědělam. To mi prosím (pokud možno nezaujatě a bez jakýchkoli emotiv) vysvětli, díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:25:12 06. 07. 2009 blokovaný
default.png
noname Jo uznávam,že někdo hází všechny policajty do jednoho pytle.Za ten Czechtec hodně lidí nesnáší policii a Paroubka.To srovnání s italskou mafií zasloužej spíš některý naši politici.Je mně jasný,že to myslíš nadneseně.Pro policajty nepracuju.Akorát sem s nimi v kontaktu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 22:45:36 06. 07. 2009
default.png
to Denver Doufám, že nepracuješ v některém rezortu MV nebo jako občanský zaměstnanec PČR. I když podle tvého písemného projevu a jeho obsahu bych soudil, že nejsem daleko od pravdy ... :-( PS: už jsem to tu asi psal - pomsta za Czechtec :-) kam se hrabe CosaNostra:-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:12:52 06. 07. 2009 blokovaný
default.png
cz858 Žádný psychotesty sem nedělal a kdybych se chtěl policajtům za něco mstít,tak mam tu možnost v práci a fakt to nědělam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:06:22 06. 07. 2009 blokovaný
default.png
Daus A co je furt mimo mísu?To že považuju fetku za člověka a proto bych mu nikdy nic neudělal?A co se těch policistů týče,tak muj názor je furt stejnej.Neni to tak dlouho co byl vážně zraněnej šéf policie v Passau.Ten je známej svym tvrdym postojem k neonacizmu a rasizmu.Takovej policista je pro mně fakt frajer.Policista kterej dokáže zmlátit lidskou trosku(nebo to kreje) je pro zakomlexovanej blbeček.A věř,že tendle názor zastává hodně lidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio