Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iDNES.cz: Squateři se do centra nepřestěhují, byty si ale chtějí nechat (REDAKCE)

iDNES.cz: Squateři se do centra nepřestěhují, byty si ale chtějí nechat

Foto: Ilustrační - jeden z pařížských squatů

Vše nasvědčuje tomu, že dění kolem pražských squaterů se těší značnému zájmu čtenářů. Proto sledujeme další vývoj celé kauzy: Jak zaznamenal server iDNES.cz squateři nechtějí bydlet v bytech v centru Prahy, které dostali k dispozici od podnikatele Petra Svinky. Rádi by ale prostory v domě využívali pro kulturní akce. V plánu také mají setkat se s nájemníky, s nimiž se chtějí seznámit, vyjasnit si situaci a pravidla vzájemného soužití.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 08. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 13:09:25 24. 07. 2009
honzad..jpg
ale no tak... Je leto, cas dovolenych a zda se, ze nekteri zaostali nespokojneci a reakcni zivlove se proste stale nemohou smirit s tim, ze prece vsichni jsou si (nejen pred zakonem) rovni, jenom nekteri si jsou rovnjesi... Zejmena takovi panove Andras, x1-ray a dalsi jsou evidentne z velmi nemoderniho testa, kdyz jim tohle stale nejde do hlavy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 10:50:30 24. 07. 2009
default.png
takze denvere.. tak premenime ustavu, co ty na to?? Povoleni shromazdovat se jen pro squatery a jiny levicovy spolky...pro ostatni zakaz, fotbal taky zrusime...a to se usetri penez,jejej..Vis denvere, asi Te to prekvapi,ale hodne policajtu je rado za ty fotbaly, akce DS atd., ptz si aspon pri tom mizernym platu privydelaj celkem solidne korun navic...a kdyz se to zvrhne jako v Janove,coz uz ale bylo dopredu jasny jak to dopadne, tak PJ maji aspon cviceni da se rict navic.Trochu mi prijde, ze Ti nekdo ublizil, ten nekdo mel holou hlavu a od tej doby si jedes to svoje...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:03:29 24. 07. 2009 blokovaný
default.png
x1-ray,Andras Taky nemam zájem rozpoutávat další konflikt a další nekonečný vzájemný urážení.To,že deně nasazujete vlastní zdraví a životy,vůbec nikdo nepopírá.Cíl Kocába nechápu momentálně taky.To nic nemění,ale na situaci,že třeba za nepotrestání pachatelů z Janova(kterej si vyžádal velký množtví zraněnejch a stál obrovské peníze)žádnej Kocáb odpovědnost nenese.Stejně tak nenese odpovědnost za neustálé problémy na fotbalovejch stadionech.Ty stojej stát asi tak stokrát víc než nějaká Milada.Dál už se k tomu článku vyjadřovat nechci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:30:04 24. 07. 2009
Andras.jpg
Z videa na Primě je třeba jasně patrné, jak mlátí SPJáka čímsi do hlavy....a těhle....lidí???? se zastává ministr české vlády. Vlády země, které sloužíme, a nasazujeme dnes a denně svoje zdraví a životy...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:27:04 24. 07. 2009
Andras.jpg
x1-ray: Hrůza. Tohle mi upřímně vhání až slzy zoufalství do očí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:57:11 23. 07. 2009
default.png
Nechci rozpoutat další konflikt, ale jestli tohle všechno je přestupek, tak si vlastně můžu dělat co chci :-((( Zvláště doporučuji video z druhého odkazu... domaci.ihned.cz/c1-37875950-potycka-squatteru-pred-vilou-milada-se-bude-resit-jako-prestupek www.novinky.cz/krimi/174410-squatteri-v-noci-blokovali-prazskou-magistralu-a-prali-se-s-policisty.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:17:56 13. 07. 2009 blokovaný
default.png
bandita Zákony musej platit pro každýho.To uznávam.Co mně,ale strašně štve je jedna věc.Některý lidí víc nesnášej drogově závislé než Vandase a podobnej humus.To skutečně nedokážou poznat opravdové zlo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BANDITA 07:42:20 12. 07. 2009
default.png
for denver Ty máš pocit, že je to v takové míře, že by jsme se měli nazývat, že jsme jako češi netolerantní? Já rozhodně ne. Ano, jsou tady skupiny, které se na netoleranci a nesnášenlivosti snaží postavit svojí popularitu a budoucnost, ale to že se jim tak daří je tak trochu vina policie, politiků a novinářů. Jestliže se policie, potažmo ministerstvo vnitra rozhodne podat návth na zakázání dělnické strany a dopadne to tak jak to dopadne je ostuda a omluvu, že to bylo poprvé tak se to nepovedlo neberu. Já tuto výmluvu v práci použít nemůžu a i když je to poprvé tak se to musí podařit. Bohužel, kdyby v této skupině osob se pracovalo dříve a důsledně ji tak by takové osoby nedošly tak daleko.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:26:35 11. 07. 2009 blokovaný
default.png
A respektuju rozhodnutí soudu.Doufam,že soudy snad pracujou nezávisle.To je vše k pani Jacgues.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 17:58:48 11. 07. 2009
default.png
Jasny Denvere..ja vim:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio