Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iDNES.cz: Squateři se do centra nepřestěhují, byty si ale chtějí nechat (REDAKCE)

iDNES.cz: Squateři se do centra nepřestěhují, byty si ale chtějí nechat

Foto: Ilustrační - jeden z pařížských squatů

Vše nasvědčuje tomu, že dění kolem pražských squaterů se těší značnému zájmu čtenářů. Proto sledujeme další vývoj celé kauzy: Jak zaznamenal server iDNES.cz squateři nechtějí bydlet v bytech v centru Prahy, které dostali k dispozici od podnikatele Petra Svinky. Rádi by ale prostory v domě využívali pro kulturní akce. V plánu také mají setkat se s nájemníky, s nimiž se chtějí seznámit, vyjasnit si situaci a pravidla vzájemného soužití.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 08. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 14:43:58 11. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Jestli ti to nedošlo,tak v posledním příspěvku se policajtů spíš zastávam.A u pani Jacgues je mně divný proč brala sebou třeba ty děti....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:24:30 11. 07. 2009
Andras.jpg
denvere: Hoďte na toho blázna síť!!!!!!:-)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:28:35 11. 07. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Eště něco k pani Jacgues.U tedle demonstrací je blbý to,že některý lidi nechápou,že obyčejnej policajt asi těžko může bez příkazu sám začít neonacisty rozhánět. Jestli to nějakejm policistům vyhovuje(že Stenli?)a nebo jak je pak zacházeno v některých případech u výslechu a antifašisty je už věc druhá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:34:34 11. 07. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Ty věci sem bohužel zažil.Jediný co chci je demokracie a respekt k lidskejm právům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:19:25 11. 07. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Já se snažím vidět to objektivně a beru tvoje argumenty i argumenty protistrany.www.zeleni.cz/898/clanek/zeleni-demonstrace

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:51:51 11. 07. 2009
default.png
.... for denver ...a když sám se chováš slušně, jak tvrdíš, proč toleruješ protiprávní chování jiných? Zhýčkaný dobou jsi, protože jsi "bohém", který rád diskutuje o věcech, které nezažil, o kterých sotva povrchně četl... chlapče, co ti opravdu chybí, životní zkušenost..škoda, že se nedá kupovat v PET lahvích...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:49:16 11. 07. 2009
default.png
for denver jak tě ještě mám nazvat..demagog? Zaměňuješ pojmy a dojmy podle myšlenky, která tě ráčila navštívit? Proč policejní nenávist? Pokud zakročuji proti páchání proprávnosti, tak to není nenávist, ale moje práce povinnost ze zákona.. policejní brutalita je i křivý pohled??.. neznáš zákony a nejsi schopen rozlišit brutalitu od zákroku... No a že se do něčeho vměšují média, kacl. prezidenta atd. ještě neznamená, že mají pravdu, byť to je "většinová pravda". Ono to bylo stejné s Kateřinou AuAu..taky zde panoval většnový názor, který rozsekl soud... takže s tvrzeními typu, že si to myslí víc lidí, tak to bude pravda, zde rozhodně neuspěješ, akorát ze sebe děláš hlupáka..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:22:09 11. 07. 2009
Out.jpg
Stenli Tvoje příspěvky jsou jak od ufňukanýho děcka.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:34:03 11. 07. 2009 blokovaný
default.png
appalacio,Andras,x1-ray Zhejčkanej dobou fakt nejsem,ale to je jedno.Zakony sám dodržuju.Nic sem neukrad a ani nikomu nic neproved.To s KLDR sem myslel nadneseně.Nevěřím,že tolik odborníků lže.Všichni tvrdí jednu věc a to je nenávist policie k těmto lidem a v některých případech policejní brutalita.Situace došla tak daleko,že i kancelář prezidenta Havla žádala o nápravu.Tak v tom případě nejsem mentál jenom já,ale i další lidi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:50:51 10. 07. 2009
default.png
4 denver už jsem nechtěl přispívat do tohoto vlákna, ale ty jsi buď mentál, demagog, provokatér, nebo úplné jelito!!! Spojit nelegální squat s ochranou ambasády KLDR tak to je teda síla... Příspěvek Arantese si ani nečti, protože ti to stejně asi nedojde. Vím, že to pro tebe nebude žádná újma, ale od této chvíle přestávám jakkoliv reagovat na tvoje příspěvky, protože to nemá cenu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio