Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iDNES.cz: Squateři se do centra nepřestěhují, byty si ale chtějí nechat (REDAKCE)

iDNES.cz: Squateři se do centra nepřestěhují, byty si ale chtějí nechat

Foto: Ilustrační - jeden z pařížských squatů

Vše nasvědčuje tomu, že dění kolem pražských squaterů se těší značnému zájmu čtenářů. Proto sledujeme další vývoj celé kauzy: Jak zaznamenal server iDNES.cz squateři nechtějí bydlet v bytech v centru Prahy, které dostali k dispozici od podnikatele Petra Svinky. Rádi by ale prostory v domě využívali pro kulturní akce. V plánu také mají setkat se s nájemníky, s nimiž se chtějí seznámit, vyjasnit si situaci a pravidla vzájemného soužití.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 08. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BINGO 12:21:54 09. 07. 2009
default.png
Také mi není jasné, kam celé toto dění směřuje. Bylo by velmi smutné, pokud by další vývoj událostí potvrdil obavy, které vyslovují nájemníci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 12:12:35 09. 07. 2009
default.png
už tady nic nechápu Může mi někdo říci co tedy chtějí...? Jasan budou tam pořádat konzerty atd... Krásná představa a to hlavně pro sousedy... Už vidím jak tam s nimi budou sousedé tančit až do rána... Takhle si to asi Kocáb a ta jeho přitakávačka představují... Je mi z toho špatně... Není to tak dlouho co squateři,,nenásilně" bránili squat na Cibulkách, kdo tam byl, tak moc dobře ví o čem mluvím... A je to tady znovu... Poníčit cizí majetek a pak křičet svobodu a policejní stát... Nic jiného tyhle h... neumějí... Jestli se jim líbí žít nekonzumním životem, tak v Africe je spousta místa a nebo ať si koupí vlastní barák... A vůbec nechápu, že se někdo mohl domluvit na jejich beztrestnosti za neoprávněné užívání Milady... Zase politické tlaky. Co má pak říkat chudák občan, který spáchá nějaký méně záv. přestupek, ale je za něho trestán více než člověk, který spáchal trestný čin.. Kocourkov... Tím neříkám, že páchání přestupků se má přehlížet... Je to plivanec slušným lidem přímo do obličeje... A kdo to pak musí vyžrat... No přeci kluci na ulici, kterým to pak někdo vmete při běžné kontrole... V dnešní době, když mladá rodina nemá téměř kde bydlet a jsou zde záplavy, budem uhýbat před výkřiky téhle skupinky... Tak se mějte přátelé....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio