Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

´Ryba smrdí od hlavy´ říkají na webu vojáci nespokojení se stavem armády (REDAKCE)

´Ryba smrdí od hlavy´ říkají na webu vojáci nespokojení se stavem armády
Mezi zakladateli nového serveru jsou i bývalí letci
Foto: Dušan Stuchlík

„V rámci armády není možno se dovolat svých práv. Pokud se o to někdo snad pokusí, je zastrašován a šikanován.“ Pokud čtenářům serveru policista.cz tato situace připadá jaksi povědomá, zřejmě nejde o náhodu.  Každopádně citát pochází z úvodního prohlášení autorů internetových stránek problemyvarmade.cz. Zřídili je vojáci, kteří v nedávné minulosti opustili svůj resort, často právě pro nesouhlas s jeho stavem.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 00. 00. 0000
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 23:31:59 29. 07. 2009
Pim Burger.jpg
Generační špunt Když nevíš, k čemu tam ten PRT je, tak neřikej...:-)) A kocoura nech být-ještě aby dostával za mě, stačí, že to vždycky schytá za honzud...:-)) Co se týče spamu, tak do holandských loterií nedělám, ale shoda jmen je zábavná. Na druhou stranu i zde se jeden čas objevoval tvůj jmenovec s pomlčkou. To se holt stává...:-)) Když už nic, tak moji jmenovci aspoň nelezou na Policistu.cz. Faktem ale je, že bych chtěl vidět tvůj obličej, když jsi "ode mě" dostal email, ve kterém jsem tě žádal o prachy.:-)) A jinak to neber jako obutí, spíš jsi mě pobavil. Obouval jsem se do Stenliho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 23:26:06 29. 07. 2009
default.png
For Honzad Je to mimo téma, ale jenom malou drobnost. Problém s rómy má Kanada nikoliv my. V Kanadě čeští rómové tvoří počtem 0,3 procento žadatelů z jiných zemí o politický azyl(bezkonkurenčně nejmenší skupina). A jsme jedinou zemí s kterou Kanada obnovila vízovou povinost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:20:59 29. 07. 2009
default.png
re PIM BURGER Sleduji že jsi se zase do měl obul, zřejmě tě nenapadlo žádné jiné veršotepectví. Spíše jsem čekal že mě to zase nandá Honzad! Klidně běž řvát Greben na hrad, protože podle mezinárodního práva ( i charty OSN) jsou vojska NATO na obsazených území okupanty ( ať už je to slovo jak kolik „ohýbáno“). Polní vojenská nemocnice je především pro vojáky ( a je součástí vojenské operace) a až potom možná pro civily - k získání nějakých plusových bodů u domorodců .Je otázkou k čemu ten tvůj PRT je (napadá mě jedno méně slušné slovo), když se bojí vylézt bez „vesty a blembáku“ za plot z pytlů písku, a naopak jakákoliv spolupráce Afgánců s nimi je otázkou (dřív nebo později) jejich života (zejména v Logaru). A obojí jsou tam určitě na pozvání! O té fabulaci (důvodu k napadení) s chemickými (biologickými) zbraněmi v Iráku bych toho mohl napsat mnoho (ostatně se tam ani žádné nenašli). Byli zničeny hned po „Pouštní bouři“, a mimo jin.většina pod vedením našich chemiků. Věděli to všichni (snad kromě biologického Cyrdy – i když tomu nevěřím). Busch jun. evidentně historii moc nedal, neboť už Alexandr Veliký kdysi prohlásil „ Arábií se dá projít, ale ne jí dobít“!!! Ten Švýcarský příklad a křižník na Labi byla samozřejmě nadsázka, jako reakce na míru servility! Jinak jsem rád žes mě pochválil za toho „tatíčka“, ale tak velké hnutí mysli jsem zase neměl. U těch pánů jsem myslel především účast ve II. svět. válce. Už mě dvakrát přišel na net „SPAM“ žádost o příspěvek nějaké holandské nadaci „ PIM BURGER“ , pojmenované po nějaké bukvici která odešla na AIDS.Normálně spamy mažu, ale ten „nick“ mi nedal, nemáš s tím něco společného?? No nevím jestli jsem si ulevil, asi ještě půjdu do předsíně nakopnout kocoura.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:35:36 29. 07. 2009
Pim Burger.jpg
Generační špunt, Stenli No to jsou zase názory...:-)) Miliční systém...:-)) No to je revoluční nápad Generační špunte!!:-)) Už vidím ty slogany: Kalach do každé rodiny!!:-)) Při nákupu dvou, dostanete třetího zdarma...:-)) Néé Generační špunte, to jsi nemyslel vážně, ty jsi jen chtěl vzbudit pozornost, že jo??:-)) Na druhou stranu je sympatické, že prozměnu zastáváš názory T.G. Masaryka...:-)) Je to sympatický myšlenkový obrat. Jen jsi ještě nedospěl k tomu, co on - totiž že tenhle nápad je na ho...:-)) Ale to přijde...:-)) Taky mě baví tvé řeči o okupantech...:-)) Jestli chlapci z PRT týmů nebo polní nemocnice jsou okupanti, tak já půjdu do Prahy na náves a začnu křičet Grebeníček na hrad...:-)) Ovšem korunu jsi tomu nasadil se splavností Labe...:-)) Víš, kdybys tu žil, tak bys za a)nikdy nechtěl dopustit, aby někdo postavil betonové monstrum v tak nádherné krajině, za b)bys věděl, že to stejně nepomůže, bo je jedno, jestli je Labe splavné do Hřenska, když pak tam Němci nic takového nemají a tak lodě budou stát jen o něco níž a za c)kdybys věděl, kdo to prosazuje. Stenli, Stenli, Stenli...:-)) Normálně už nechávám tvé názory radši být, protože to je i škoda číst, ale tvůj historicko-politický rozbor mě donutil reagovat...:-))Ty věčný žblebty o tom, jak jsme nikdy nebojovali a byli pořád pod někým, teda vynechám, ale co se týče tvého názoru na parlamentní demokracii, to je perla. Já totiž už názor, že je tento způsob vlády na nic, protože se tam jen přetahují partaje a pořád tam přichází noví lidé, kteří dělají opak toho, co první, četl. Těmito slovy totiž Hitler ve svém Mein Kampf obhajoval svůj vůdcovský systém jedné silné strany. Gratuluju!:-)) Konečně ses našel...:-)) Jinak naprosto souhlasím s Andrasem a jeho příspěvkem o suverenitě. Armáda je symbolem národní hrdosti a přestože se nám může zdát, že jsme se vždycky vzdali, není náhodou, že to byli právě českoslovenští legionáři, kteří pomohli Masarykovi ke vzniku ČSR, že to byli právě českoslovenští vojáci ve Francii, Polsku, Africe, Velké Británii a Sovětském svazu, kteří bojovali a umírali ve válce proti fašismu. Díky těmto mužům jsme mohli mít vždy hlavu vztyčenou a pokud bychom tuto složku zrušili, může se jednou stát, že zase nebudeme bojovat na vlastní půdě, ale nebude už nikdo, kdo by utekl do zahraničí a vzal toto břemeno na sebe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 16:55:34 29. 07. 2009
Andras.jpg
honzad: Opět s tebou musím souhlasit. Já na místě kanaďana, zachoval bych se stejně jako oni. Nejlepší pokrok v tomto ohledu však učinila Velká Británie. Žádosti o azyl z ČR rázně odmítá, neboť poukazuje na naši demokratickou ústavu a naše členství v EU.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:40:53 29. 07. 2009
honzad..jpg
catani prosimte nemichej tady vokurky s hruskama. Kanadska viza jsou problem z uplne jineho kadlubu (to je nase maslo na hlave) a s problematikou armady ci jejiho nasazeni oppravdu, ale opravdu, nijak nesouvisi. Navic si mozna zapomel, ze i ta - pro tebe zrejme zlovolna Kanada - je nas spojenec...z NATO. To ale neznamena, ze kdyz je spojenec, ma slouzit k tomu, abychom tam vyvazeli nase domaci problemy. A nevim jak kdo, ale ja tento jejich postoj chapu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:18:52 29. 07. 2009
default.png
... Naprostý souhlas, voják profesionál si naprosto zaslouží úctu, jako lékař profesionál, učitel či policista. Já říkám, že vzhledem k čemu je použivána naše armáda, jak je vyzbrojena a jak to v ní v současnosti chodí, je to přepych. Doporučuji se podívat kolik je rozpočet armády a kolik policie ČR. Pak si pokládám otázku co je pro českého občana důležitější bezpečnost vlastní či cizí. O evropském společenství a unií ani nebudu hovořit jak se nás spojenci zastali je vidět na kanadských vízech a proto asi nasazujeme za jejich zájmy vojáky v Afganistánu, Kosovu atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 02:03:49 29. 07. 2009
Andras.jpg
cz858: To abychom se pomalu přeli, kde to funguje méně;-)) U armády mám dost kamarádů, takže si dokážu představit, jak to tam chodí. Stejně jako vy posloucháte rozkazy, příkazy a nařízení, totéž děláme my. Jen s tím rozdílem, že co se misí týče, ty jsou u nás čístě na bázi dobrovolnosti. Zatím. Můj osobní názor je takový, že národ, který si neváží vlastní armády, nemá nárok na suveréní existenci. Stejné je to i s policií.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 00:51:37 29. 07. 2009
default.png
Taky bych tu mohl namítat jak "darmož...." z PČR převážejí auta na Masarykův okruh,jak nakoupili kvalitní pouzdra,matry,jak levně předělávají služebny,jak dopraváci pobírají úplatky,jak pánové z UOOZ spolupracovali s mafií a další.Ale nebudu urážet poctivé policisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 00:40:21 29. 07. 2009
default.png
zamyslete se koho volíte a pak někomu nadávejte do okupantů.My se na mise nevysíláme ze svého rozhodnutí,ale vysílají nás tam i vámi volení politici této země.Věřte že zdaleka ne všichni jsou ze svého nasazení nadšeni,hlavně to platilo dříve v otázce Kosova.A jestli se vám zdá,že máme málo nebo hodně tanků,tak znovu platí co jsem napsal výše.Jinak co se týče darmožroutů,tak resort MV není v ničem pozadu :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio