Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

´Ryba smrdí od hlavy´ říkají na webu vojáci nespokojení se stavem armády (REDAKCE)

´Ryba smrdí od hlavy´ říkají na webu vojáci nespokojení se stavem armády
Mezi zakladateli nového serveru jsou i bývalí letci
Foto: Dušan Stuchlík

„V rámci armády není možno se dovolat svých práv. Pokud se o to někdo snad pokusí, je zastrašován a šikanován.“ Pokud čtenářům serveru policista.cz tato situace připadá jaksi povědomá, zřejmě nejde o náhodu.  Každopádně citát pochází z úvodního prohlášení autorů internetových stránek problemyvarmade.cz. Zřídili je vojáci, kteří v nedávné minulosti opustili svůj resort, často právě pro nesouhlas s jeho stavem.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 00. 00. 0000
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BINGO 22:32:20 15. 07. 2009
default.png
Zdá se, že všude je to stejné. Tak ať se kolegům z armády jejich záslužné dílo vede! Je dobře, že se do toho obuli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 23:11:12 14. 07. 2009
Lukas Heinz.jpg
re kolegové Kolegům z redakce www.problemyvarmade.cz držím palce. Z vlastní zkušenosti vím, že je čeká velmi unávná a frustrující cesta, která nikdy neskončí. Ale pokud se nevzdají nějaké výsledky to určitě přinese.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio