Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Při přestřelce v pražských Řeporyjích zemřeli policista a pachatel (REDAKCE)

Při přestřelce v pražských Řeporyjích zemřeli policista a pachatel

Foto: Ilustrační
(AKTUALIZACE 17.9. v 10.00 hod.) Tragicky skončila přestřelka, která se ve středu ráno odehrála v pražských Řeporyjích v ulici Hasičů. Podle informací policie zemřel při střelbě pachatel a kriminalista.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 17. 09. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KASPER 11:18:45 26. 09. 2009
default.png
Tragédie při naší práci V sobotu po půlnoci v Krnově policisté pronásledovali vozidlo BMW, které ohrožovalo bezpečnost silničního provozu a ujíždělo před policejní hlídkou. Na služebním vozidle měli policisté zapnutý modrý magnetický maják a při pronásledování používali akustickou signalizaci. Do prostoru mezi pronásledovaným a pronásledujícím vozem vstoupily na přechod pro chodce zpoza křoví dvě osoby," popsala incident policejní mluvčí Pavla Tušková.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 10:44:53 26. 09. 2009
X-sat.jpg
Přiznám se, že jsem raději většinu příspěvků vůbec nečetl, ale stejně jako většinu z nás se zajímám o to "co se vlastně stalo" a zjištění mě šokovalo. Střílet na stojící auto, ze kterého právě kriminalista vytahuje neozbrojeného řidiče... To je něco, co může potká každého z nás, když narazí na "blázna", co sotva opustil ZOPku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CETNIK2 10:17:20 26. 09. 2009
default.png
můj názor Vážení diskutující, po přečtení mnohých příspěvků je mi stydno. Cožpak jsme klesli na úroveň bulvárního tisku? Diskutovat tady o tom, kdo, co jak a proč. Všimli jste si, že z vašich příspěvků už se - až na výjimky - vytratil Lukáš?!! Problematiku toho, kdo je lepší nebo kde se stala chyba řešte na extra vláknu, to sem vůbec nepatří. Lukáš se připojil k těm více než 1300 policistů , kteří od roku 1918 položili svoje životy při výkonu služby nebo v boji za spravedlnost. To byste si měli uvědomit. Možná jste měli stát na slavnostním služebním slibu nově přijatých pražských policistů 22. září, kdy se držela minuta ticha a troubila se večerka za Lukáše - padlého kolegu. Ti lidé, kteří tam stáli, ať noví, staří, policisté či civilisté najednou věděli a hlavně cítili, že policista, který dodržuje zákon a etický kodex včetně služebního slibu si plně zaslouží úctu a respekt společnosti. 13. října 2009 ve 14.00 bude v Muzeu Policie ČR v Praze konečně odhalen pomník padlým policistům a hasičům, který patří i Lukášovi. Můžete přijít vzdát čest památce kolegů sem, možná tím vyjádříte svůj názor přesvědčivěji než zde touto plodnou diskusí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158CQB 05:08:34 26. 09. 2009
default.png
copak už mrtvích nebylo dost absokurvalutně souhlasím s Hammerem, Jsme ve válce, musíme bojovat..a sami se o sebe postarat a nečekat až Vám někdo něco dá, poskytne, zařídí, donese.. Současný výcvik řadového(poř. pol nebo SKPV ) je k nepřežití.. co je snad každému jasné..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 20:58:07 25. 09. 2009
X-sat.jpg
hmmm, tak se potvrdila domněnka, že to bude jeden velký průser... Naprosto zbytečná smrt kolegy kulkou z policejní zbraně v ruce absolutně nezkušeného policisty... Nezkušenost a adrenalin = cesta do pekel :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 12:38:30 24. 09. 2009
default.png
Andras, Barand Alespoň někdo pochopil co jsem chtěl říct.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:10:04 23. 09. 2009
default.png
Andras, Barrand a další A on by kolega Lukáš určitě chtěl, aby se o tom mezi kolegy nemluvilo, aby si nikdo nemohl probrat co kdy jak dělat, aby se to stalo prostě nějak tak i dalším... tak tomu "pevně" věřím. Že se v nebi usmívá jak se jeho smrtí u policie s výcvikem nic nemění ani nemíní měnit, co? Že mu je jedno, že byl jen další na řadě. Asi vám neměl ze starých psů už kdo, pánové, říct, že vstupem k policii jste se dostali do války, že tu teče krev a na podobné citovčičky tady není místo, protože niko se neptá, zda na to máte nebo nemáte žaludek, ale jen na to, zda jste připraveni a přežijete. Naše armáda nemá zdaleka tolik mrtvých jako policie. Armáda je v jedné riskantnější akci za druhou, ale umírají poldové. Jak je to možné? Výcvik, ne lítost. Plakat nad ztrátou kamaráda je lidské, ale není to řešení tam, kde máš ve službě chránit každou sekundu záda svého parťáka. Vedení vás klidně obětuje, ty vaše zdraví a životy moc nezajímají. Pokud si nepomůžete sami, můžete akorát ve stylu svých slov bečet jako ty ovce a čekat, až vás zaříznou. Zkusím vám to říct ještě jednou: JSTE VE VÁLCE! Pochopte to konečně. Vidíte kolik žalu přinesla smrt Lukáše, tak se jen postarejte, abyste nerozšířili řady truchlících i vy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 19:30:41 22. 09. 2009
default.png
souhlasím s Andrasem a zhnuseným. Nechápu, proč to tady rozebíráte pomalu minutu od minuty. Stalo se!!! Stalo se bohužel to, co si nikdo z naší policejní ,,rodiny´´ nikdo osobně nepřeje zažit. Buďte rádi, že se Vám nikdy zatím nic podobného nestalo, garantuju Vám, že byste se zachovali jinak, než jak tady melete. Lukáš byl skvělý člověk, kdo ho znal, tak ví. Už HO prosím nechte ,,žít´´ v klidu nahoře v nebi!!!!!!!!!!!! :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:23:43 22. 09. 2009
Andras.jpg
zhnuseny: Souhlasím s tebou v tom, že spousta kolegů zbytečně propírá následné zákroky a snaží se vymýšlet řešení, jak by to udělali oni.... Dovolím si k tomuto připomenout Michala Braniše z PMJ, který byl zastřelen pachatelem v tramvaji při zákroku. Jeho kolega byl postřelen, a z následků se léčil přes rok. Ti co znají okolnosti ví. Prostě se občas stane, že z nepatrného běžného případu se vyvine střelba, a následná úmrtí. Je ale nechutné kritizovat takto počínání již mrtvých kolegů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 13:19:08 22. 09. 2009
default.png
no comment Nad některými komentáři mi zůstává rozum stát. Probíráte věci se kterými už nic neuděláte. Kritizujete věci které nemůžete změnit od PC, složky policie v kterých nesloužíte. Všichni jste policajti a je jedno jestli šlapete Václavák nebo jezdíte v neprůstřelné vestě a kuklou na hlavě. Jste jedna složka a tak se mi zdá, že na to zapomínáte!!! Nechtěl jsem se zapojovat do diskuze, ale když to tak tady čtu, tak to ani nejde se nezapojit. Jak potom má policie fungovat jako celek, kdyz ji rozeberete do posledního vlákna na netu. Mluvím sám za sebe, ale při služebním zákroku jsem byl rád, když ne za mnou, ale vedle mě stál kolega a bylo mi jedno jestli byl z nějaky SPJ, PMJ, MOP nebo městský strážník. Nechci se Vás dotknout, ale pokud jste nebyli na místě, tak je PRAVDA to co řekl zakročující kolega a basta. Pokud viděl zbraň, tak tam prostě byla. A to, co potom říkají ty smažky v naší nejsledovanější TV je k smíchu. Oni byli na místě kde zemřel člověk - policista a mají tu drzost jít do TV a pak i s TV se jako gesto dobré vůle "přihlásit". Protože věděli, že pokud se nepřihlásí dřív nebo později budou zadrženi a tušili, jak by to dopadlo. Obdivuji český národ, jak se staví k takový věci! Pochopil bych to ještě u občanů, ale u policistů je mi z toho na blití!!! nemám žádné "zaručené" komentáře z místa skutku, ale nechápu, jak někdo může vůbec uvažovat nad tím, že ta fetka má pravu. Zamyslete se nad tím.... :-( A pokud někomu nestačilo si to přečíst jednou, přečtěte si to raději vícekrát než napíšete nějaký "duchaplný" kometář.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio