Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Opilý Janoušek

Tak co tomu zatím říkate? Samozřejmě, neznáme přesně okolnosti, ale už teď vidím, kolik lidí mi po tom, co nadýchají 1,1 promile, nikomu nic neudělají ani nikoho přímo neohrozí a já jim budu rozmontovávat mobil, brát tkaničky a podobný nesmysly tuhle kauzu připomenou. Já se jen z toho co zatím vyšlo na povrch bojím, že tam opravdu něco špatně bylo. Pokud má někdo 2,2 promile, asi těžko mu lékař do zprávy dá, že je schopen úkonů ihned. Pakliže ne, je přece běžný postup cela na oddělení případně CPZ do doby, kdy schopen je. Vazba - pokud tedy nebyl žádný důvod k vazbě, proč je teď poškozená a svědkyně pod policejní ochranou? To si trochu protiřečí, byť samozřejmě čistě teoreticky to, že je někdo bohatý a má kontakty by asi jako důvod pro koluzní vazbu být nemělo. Nikým nerušené telefonování z místa činu - to je proboha co? V takovémto závažném případě? Chápu, že když je někdo normální, je to zkrácenka, jednoduchý případ a nemá tedy koho ovlivňovat apod., není problém ho nechat zavolat třeba ženě, přítelkyni nebo ho nechat samotného kontaktovat advokáta, byť na druhém konci může být kdokoli, ale tady? Pokud se ukáže - a snad ukáže - že někteří kolegové chybovali, ten GIBS jim přeji. Protože vše špatné je k něčemu dobré a třeba si někteří do budoucna rozmyslí postupovat podobně ať už jen apaticky a zcela neprofesionálně, nebo vědomě. Snad Lessy a Vondrášek to prošetření myslí vážně a nehrají jen divadlo na oko. Čím více takovýchto prasárem vyjde na světlo, tím lépe a jen doufejme, že média nezapomenou a neusnou, ale budou kauzu monitorovat a zveřejňovat i nadále. Pokud na místě bylo vše ok a kolegům křivdím na základě pokřivených informací z médií, pak se jim omlouvám. Každopádně za diskuzi to co víme asi stojí..
MARTIN1 :: Datum založení: 26. 03. 2012 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PCGAMER 19:50:07 26. 03. 2012
default.png
I me jako laikovy to prislo dost divny. ten clovek udela takovych bot a oni ho nechaj jen tak oprenyho o auto a klidne si telefonuje., To mi hlava nebere. Policajti tam za nim chodily, on si chodil kam chtel. A ani nevim proc se jich tam sjelo tolik, kdyz si stejne dal co chtel. Sice se choval slusne pry teda, ale co.. to prece nezmena ze si muze delat co chce, se divim, ze mu nedali jeste svacinu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:10:58 26. 03. 2012
default.png
Mám obavy, že tam neproběhlo ani řádné zadržení podle § 76/1 tr.ř., které nesneslo odkladu bez souhlasu st.zástupce, protože poté je pol. orgán povinen st.zástupce vyrozumět, což učiněno nebylo. No a samozřejmě kdyby tomu tak bylo, lze předpokládat, že st. zástupce by rozdal pokyny. Já doteď nechápu v jakém režimu se Janoušek pohyboval.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 18:53:43 26. 03. 2012
default.png
Ano, GIBS má příležitost ukázat se v dobrém světle..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:37:07 26. 03. 2012
Andras.jpg
Vidím to úplně stejně jako ty. Minimálně to vidím na hmaty, chvaty, pouta. A dále, většinou se uplatňuje, že výslechu je člověk schopen, pokud má do 1,0 promile. V opačném případě střízliví na záchytce a poté je eskortován na výslech. Co se týká vazby, ztotožňuji se naprosto s tím, co jsi napsal.

Co se týká GIBSU, pokud shledá pochybení zakročujících policistů a případně vyšetřovatelů, jsem pro exemplární potrestání, protože to, jak se k této arogantní a potencionálně velice nebezpečné osobě chovali nemá obdoby. Je to ostuda, ostuda a ostuda! A Lessymu věřím, že zájem o prošetření celé události skutenčné má.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 17:56:24 26. 03. 2012
default.png
...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio