Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Seriál o policejní výbavě – III.díl: Co na opasek? (REDAKCE)

Seriál o policejní výbavě – III.díl: Co na opasek?

Foto: ilustrační
V minulých dílech seriálu jste si mohli přečíst, co vás čeká při fasuňku a co čekat od policejní uniformy. Jsme rádi, že seriál vzbudil zájem a autor hlásí řadu dotazů na další témata - dřív, než bude pozdě, přinášíme další - tentokrát o opasku a nástrahách, které přináší.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 04. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAPESNICK 20:16:10 08. 06. 2008
default.png
Pro Andras: Jen tak pro poradek, mas namysli to same ceske hrdinstvi a spolehlivost, jake se projevily pri bitve na Bile Hore?:o))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 20:07:58 08. 06. 2008
default.png
Re. Adras P.S. Vyprosuj si co chces. Je videt, ze jsi dalsi z tech, kterym je nepohodlne byd jenom cist cizi nazor. Presne proto se o policii rika, ze je zkostnatela.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 20:05:24 08. 06. 2008
default.png
Heroismus... ...se projevuje i v poslednich letech. Je to spise karikatura hrdinstvi. A to predevsim u policie. Byl jsem u toho, kdyz vznikala myslenka vytvoreni petice nespokojenych policistu. Byla spousta reci kdo to podepise a jak se za ni otevrene postavi. Kdyz jsem pak obchazel oddeleni a nabizel ji k podpisu, vsichni ti chytraci zdrhli na zachod nebo rekli, ze si to jeste rozmysli a ozvou se mi. Re. Zimic: No ja tu narozdil od Tebe nefnukam nad tim, co vsechno se mnou muze inspekce udelat. Jsem hrdy, na vetsinu svych stavajicich kolegu na utvaru, ktere muzu bez servitek oznacit za hrdiny a dela se mi spatne z uplakanku jako ses Ty, ostudo policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 19:10:24 08. 06. 2008
default.png
Kapesnick :-))))...fakt si mě pobavil, nevim jak si z příspěvku kde se bavíme o tom, že teleskop je skladnější a lepší do služby než tonfa a z toho, že někde schválenej je a někde není poznal, že se bojim dělat policejní práci?? Mít tvoje myšlenkový pochody tak bych u Policie vážně radši nebyl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:03:03 08. 06. 2008
Andras.jpg
Kapesnick: Vyprošuju si strkání celého národu do jednoho pytle za základě "Haškoviny". Než zde začneš něco takového psát, přečti si také něco o boji českých vojáků, kteří nezradili Rakousko-Uherskou monarchii, např. heroické boje Plzeňského pěšího pluku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 12:08:56 08. 06. 2008
default.png
Re: zimic Mas pravdku kolego! Vykaslem se na vsechno, nebudeme radsi nic delat, at nam nehrozi, ze utrpime moralni, fyzickou nebo psychickou ujmu. To bude nejlepsi! Vazne kolegove, uz se mi dela na zvraceni! Jsme vazne jen narod vecnych kecalku u piva a policie neni nic, nez jen vzorek obyvatelstva teto zeme. O kdyz Hasek napsal Svejka ani netusil, jak dobre nasi naturu vystihl. K tomu co jsi napsal, muzu rict snad jen jedine. Hasic sel delat to co dela s vedomim, ze mozna nekde uhori. Policajt to musi delas s vedomim, ze ho bud nekdo zabije, zmrzaci nebo si ho (pri nynejsi legislative a vlade mentalne postizenych uredniku, soudcu, SZ atd.) poda nadrizeny, inspekce mebo trestni soud. Pokud beres veci opravdu, tak jak pises, je nejlepsi, aby si sel delat do Kauflandu za pokladnu, tam hrozi vazne jenom malo rizik.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 10:11:19 08. 06. 2008
default.png
re hermi oficiálně byl schválen opravdu jen pro určité složky. Vzhledem k tomu, že už ho aspoň u nás mají i bojaři, vypadá to, že ho konečně brzy schválí pro všehny, kteří projdou kurzem...papír samo snese dost a o teleskopu tam opravdu psát nebudu. Ale stejně je to pak dohadování, když tě při zákroku vidí víc lidí, nebo to natočí na telefon, což je dneska strašně moderní a pak se na sebe na youtube můžeš podívat "jak si teleskop nepoužil" ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HERMI 23:59:43 07. 06. 2008
default.png
re zimic Nevím jak ty, ale já, když jsem případně použil DP, a drbanovi jsem poskytl "léčbu kovem" :-), tak jsem do ÚZ samozřejmě nenapsal že jsem použil "teleskopák", když jsem věděl, že nebyl oficiálně schválen - nebo ty jo?! Mimochodem, nedávno byl oficiálně jako služební pomůcka schválen - teda nevím jestli všem poldům, ale minimálně pro nás na PMJ, kde sloužím, ano. Dokonce se začínají fasovat teleskopáky koupené vnitrem pro ty, kteří je ještě nemají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 20:47:57 07. 06. 2008
default.png
re Kapesnick tak ja ti přeju, aby si měl takový štěstí i na inspekci až budeš mít nějaký těžší zákrok s teleskopem, nebo pepřákem, protože o nošení to neni. Můj vedoucí s tím také problém nemá...hlavní problém je obhájit si to až budou dva tvrdit, že si je praštil tim "železnym výsuvnym"...vedoucí ti bude prd platnej a pochybuju, že řekne: jo, já mu to dovolil nosit i když ZPPP to nedovoluje:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 16:32:47 07. 06. 2008
default.png
Re: Problematika teleskopického obušku a nadřízených: Tak já Vám nevím kolegové, sloužil jsem již na čtyřech různých útvarech, ve třech ruzných městech a buď mám já na nadřízené velké štěstí nebo Vy na ty své velkou smůlu. S teleskopickým obuškem a jeho nošením, textilním opaskem a pouzdrem na zbraň, vlastní svítilnou, pepřovým sprejem, kapsičkou na doklady na opasek atd. jsem ještě neměl jediným problém. Spíš myslím, že problém celkově je v tom, že nám všem akorát cvaká zadnice! Až mi mů nadřízený řekne, že nebe není modré, ale vínově červené, budu tohle dogmaticky uctívat, protože přes to, co řekne NEJEDE VLAK????? BLBOST!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio