Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak je to tady! Motivační program zveřejněn (REDAKCE)

 Tak je to tady!  Motivační program zveřejněn
Na tiskové konferenci nechyběli ředitelé obou krajů
Foto: lh
(Aktualizace 11.8.2008 ve 23:00 hod) S napětím a nadějemi očekávali pražští a středočeští policisté s jakým nápadem příjde Policejní prezidium, aby odvrátilo mnohé od úmyslu vzdát se policejní uniformy. Ve čtvrtek odpoledne byl v budově policejního prezidia před novináři představen plán, který by měl řešit kritický nedostatek policistů.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FLORENT 23:26:10 26. 07. 2008
default.png
Jsem na tom stejne, sice mi neni 20, ale jsem svobodny, nemam deti a mam vlastni bydleni, za 5000 mesicne najmu sakumprask si muzu dovolit pracovat u policie. A i kdyz slouzim v podstate "na ulici" mam vejsku, tudiz urcite sance do budoucna tu jsou. Porad ale plati, ze me prace spis bavi nez motivuje...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE999 23:16:33 26. 07. 2008
default.png
přidejte starším Sloužím u pčr necelý rok, na peníze si jako svobodný 20-ti letý mladík stěžovat nemůžu. Ale je mi naprosto jasné že až budu mít rodinu, odsloužených 10 let a na účtě tolik peněz že budu rád když koupím děckám něco malýho na Vánoce, tak to není ideální. Já osobně bych přidal všem policistům kteří mají odslouženo více jak 7 let, protože tak by měli aspoň nějakou motivaci zůstat. Lidi mi mladí se nemáme od koho učit, proto prosím NEODCHÁZEJTE, jinak jsme namydlení. Dodělávám ZOP a až přijdu zpátky na oddělení tak se budu učit od lidí kteří když já jsem na ZOP nastupoval, tak oni ji končili. Těch pár starších co zůstalo je tak znechucených, že ptát se jich na něco je doslova o držku. Proto PŘIDEJTE STARŠÍM JINAK TO MŮŽEME ROZPUSTIT.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:53:15 26. 07. 2008
honzad..jpg
Drexa: Vidis, my zname Horni Jiretin a ssisal si spis ty Horni Pocernice:-)) A zrejme se domniva, ze policista zakorcujici v Hornim Jiretine ma mit za tentyz zakrok mene penez nez ten co zakrocuje v Hornich Pocernicich :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:48:43 26. 07. 2008
honzad..jpg
ssipal Musi prizpusobit? A jak si predstavujes trzni princip v ve statni zprave a bezpecnosti? Vis jak se rika jistym trznim principum ve statni sprave? Rika se tomu treba korupce. Fat by me zajimalo, jak si to predstavujes. Treba tak, ze policiste budou ochranovat jenom ty bohatsi, jelikoz ti prispivaji vic do dani? nebo policiste budou vymahat zakon jen ve vetsich mestech, jelikoz jejich obyvatele jako celek odvadeji vice do statni kasy? "Trzni princip" ve statni sprave je popreni zkladniho ustavniho principu, totiz rovneho pristupu ke vem obcanum... To ti nedochazi? jetsli si policista nebo statni zmestnanec, tak potes panbuh. Jsem pravicove politicky orientovan, ale to co ty tady blabolis o trznich principch ve fungovni statni spravy zavani ruskym (nebo i ceskym) pojetim "kapitalismu". Schvalne to pisu do uvozovek, jelikoz podle toho co pises si predstavujes demokraticky system a trzni prostredi opravdu typicky post-komunisticky. Tipoval bych te na volice ODS.. Mylim se?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 21:20:22 26. 07. 2008
Drexa.jpg
honzad Horní Jiřetín? Ten znám :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SSIPAL 21:07:09 26. 07. 2008
default.png
honzad: Nesmi fungovat? Je snad statní správa ve vzduchoprázdnu? Když okolo funguje trh práce, tak se zkrátka milá státní správa musí tomu trhu přizpůsobit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:13:27 26. 07. 2008
honzad..jpg
ssipal: zvlastni.. a ja jsem se vzdycky domnival, ze plat by se mel odvijet od mnozstvi a kvality odvedene prace! Tvoje tvrzeni primo inplikuje napriklad situaci, ze stejna kvalitne odvedena prace ma byt hodnocna jinak v Hornich Pocernicich a Jinak v Hornim Jiretine? Hmm... Dalsi vec, kterou by si mozna chtel pouzit je, ze hodnot prace se odviji podle nabidky a poptavky na (lokalnim)trhu prace... ano. To ale plati pouze pro soukromou sferu, priteli! Statni sprava nefunguje a hlavne nesmi fungovat na trznich principech. Zamestnavatelem statnich zamestnancu totiz neni podnikatelsky subjekt, ale obcane-danovi poplatnici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SSIPAL 18:50:58 26. 07. 2008
default.png
Smířit se... Anihilator: Já tu absolutně nemluvím a nehodlám mluvit o celkových poměrech u PČR. Ale pokud mluvíte o tom co je socialistické, tak je to právě ten jeden stejný plat všude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANIHILATOR 18:35:25 26. 07. 2008
default.png
Smířit se a odejít Pochopil jsem, že nikdo nemá zájem cokoliv změnit. Je to skutečně o tom: "Komu se to nelíbí, může jít". Tak to neřešte a hledejte jinou práci, protože bude hůř a kdo si nepomůže sám, tomu nepomůže ani bůh. Stávající stragegie managementu spočívá v tom, že finanční prostředky budou přelévány do regionů s největším nedostatkem policistů. Oni totiž spoléhají na to, že v regionech s vysokou nezaměstnaností nebudou policisté odcházet z důvodu špatné, případně žádné pracovní nabídky. I do budoucna se dle obecně známých informací počítá s tím, že byť jedna firma, tak v regionech s vysokou nezaměstnaností bude mzda u příslušníka výrazně nižšší, než u toho sloužícího v regionu s nezaměstnaností nízkou. Je totiž logické, že za stávajících podmínek se k policii uchazeči nepohrnou ani do budoucna. Oni totiž soudruzi zapomínají na to, že socialismus skončil a nastupující generace jim na ty jejich tlachy prdí a kupodivu si to většina jedinců dokáže i spočítat. Alespoň bude u policie sloužit více policistek :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SSIPAL 17:52:21 26. 07. 2008
default.png
Platy v Praze Pánové, já vám neberu že platy jsou u PČR všeobecně nezajímavé. Nicméně je nějaký balík peněz a přestože se to zdá nespravedlivé, neb práce je "všude stejná", tak v Praze je zcela jiná cenová, ale hlavně platová úroveň. Tedy pokud chcete v Praze najít nového policistu, tak nestačí mu nabídnout stejnou částku jaká by vám stačila v Horní-Dolní. To je prostě fakt se kterým se musíte smířit. Jestli to má být formou odměn, nebo jinou složkou platu, to je otázka. Ale zvýhodnění JE logické. Stejně tak to je u všech jiných zaměstnání - řidič u DPP taky dostane víc než u DP Teplice, uklízečka dostane víc, manažer prodejny dostane víc. Nechápu tu naivitu tady, nebo je to závist?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio