Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři? (REDAKCE)

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři?

Foto: ilustrační, policista.cz
Výbor NOS PČR rozhodl v minulých dnech o tom, že nebyly naplněny jejich požadavky předložené ministerstvu vnitra a rozhodl o konání demonstrace. Krátce po hlasování však došlo k názorovému obratu předsedy NOS Milana Štěpánka. Ten informoval členy výboru, že obdržel od vedení policie novou nabídku.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SKOLAK 19:26:14 26. 09. 2008
default.png
odrazující tah :-) ale na blbce to určitě zabere :-) a tak těm blbcům teda zase něco slíbíme a oni budou zase držet huby a demonstrovat nepůjdou :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 19:18:54 26. 09. 2008
default.png
Miloši, o ustupování nemám nikde ani slovo ;-) A integrace odborů přece nemusí být na pořadu dne hned zítra, dokonce ani letos. Stačí deklarovat, že je to ve stadiu úvah dejme tomu pro příští rok. Ale pokud budete chtít, pokud je to vůbec možné. Že by to bylo vhodné říkám jako člověk stojící mimo, jako člověk bez zákulisních informací. Je to k úvaze. ubs@potrubní pošta :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:13:14 26. 09. 2008
default.png
Dopis Při pozorném čtení dopisu našeho policejního prezidenta jsem zjistil, že vůbec nechápe, co se děje a jaké jsou dopady na policisty a na propad jejich platů. Je velmi problematické, nesystémové a nemorální, aby zbývající prostředky ve výši 2,5 procenta byly rozděleny tam kde je podstav policistů. V minulém roce byla inflace 4 procenta, letos neklesne pod 6 procent a v příštím roce podle některých studií může inflace stagnovat, ale rozhodně né klesat a není vyloučen strmý nárust. Při optimistickém součtu tj.16 procent, což je číslo o které se v průměru snížil realný plat každého policisty během tří let, včetně následujícího. Z jakého důvodu by měl být rozdíl v příjmu policistů tedy v základních sociálních jistotách, někde kde je dostatek policistů a někde kde není dostatek. Každý policista pracuje jak nejlíp umí a každý má nárok na svou mzdu, která musí být všude podle služebního zařazení stejná. Pokud dělá něco navíc má dostávat odměnu za práci navíc. Nejhorší je ze všeho záměrně řízený chaos, rozvátit policii uvnitř a vyhnat poslední zbytek zkušených a slušných policistů. Ponechat si tady hloupé ovce, že pane Šťepánek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OLDA410 18:59:24 26. 09. 2008
default.png
Pane Štěpánek, dle dopisu od policejního prezidenta je tedy zřejmé, že řadoví policisté dostanou přidáno 1,5 % a další 2,5 % si mezi sebe rozdělí vedení, jak tomu je dosud.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 18:55:23 26. 09. 2008
default.png
pro Honzad Buď rád, že nevíš jaké tlaky se na nás valí a kolik přemlouvání a výhrůžek musím poslouchat.Našeptávač byl vždy moudrý člověk a jeho rad jsem si vždy vážil.Nyní ale není proč jeho rady poslouchat,protože neustoupím(mluvím za UBS) z toho co požadujeme.Slučuje se to právě s příspěvkem našeptávače.Mám svou hrdost a nejsem prodejní typ.Vy se držte a hlavně přijeďte ukázat,že vám tato situace není lhostejná!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BORIK2 18:44:26 26. 09. 2008
default.png
Že by? Doufám, že demonstrace bude a doufám, že si jí povšimnou i v EU, které bude tento Banánistán za chvíli předsedat. Toho se musí využít, jinak s námi opět zametou. Že bude za vlády ODS situace špatná, jsem tak nějak očekával, ale ta do nebe volající drzost p. Langra - to je mazec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:36:44 26. 09. 2008
honzad..jpg
naseptavacuv prispevek: "ano ci ne" stoji za velkou pozonost, nebot je v nem shrnuto nekolik zasadnich (a dle meho nazoru trefnych) postrehu a navrhu!! Skoro bch rekl ze naseptavacovi navrhy jsou strategicky zasadni! Tech par vet by nemelo ujit pozornosti odborovych predaku v NOS i UBS!! ... i ostatnich policistu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 18:26:48 26. 09. 2008
default.png
tarifní tabulka Je jediným možným způsobem navýšení.Plošné rozdávání "odměn" za nic degraduje klasické odměny a znechucuje ty řadové policisty, kteří si zaslouží zvýhodnění oproti netáhlům za jejich kvalitní práci. Navíc považuji za daleko důležitější postupné rozebírání funkčního stavu a postupnou privatizaci policie pod křídla podnikatelů ale i místních politiků. Tady zdaleka nejde jen o peníze. K něčemu se přiznám. Předchozího MV jsem nepovažoval za člověka schopného, říkal jsem si v duchu slušný ale neschopný. Byl jsem rád za změnu, nynějšího MV jsem považoval za schopnějšího. Jen jsem se v duchu obával, aby nebyl všehoschopnější, ale uklidňoval jsem se, že takhle drzý nemůže být nikdo. Dneska tvrdím, že ministr musí být především slušný. Schopný má být policejní prezident a jeho tým. Ale sebelepší vedení nesvede nic s neslušným ministrem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 18:25:10 26. 09. 2008
Lukas Heinz.jpg
re našeptávač (Tento názor nevyjadřuje postoj redakce ale jen osobní postoj přispěvatele) Souhlasím. Většina funkcionářů není spokojena se stavem policie a tlak jaký jsou nucemi vyvíjet na řadové policisty zažívají i oni ze strany ministerstva vnitra. Mně ososbně to připadá tak, že pan ministr se chce zbavit všech schopných lidí včetně schopných funkcionářů. Viz Želasko. ředitel Želásko stál za řadovými policisty a to zřejmě panu ministrovi vadilo. Je skutečně víc takových Želásků.neodhánějte je je to i jejich demonstrace. Tato demonstrace je namířena proti vládě a proti ministerstvu vnitra. Právě ososba pana ministra a jeho postupy způsobily, že je stav jaký je. To, že mnozí funkcionáři nenašli odvahu k odporu neznamená, že s ministrem vnitra souhlasí. Věřte mi i oni jsou s námi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 18:23:11 26. 09. 2008
default.png
re teď konečně vidíme některé kolegy v pravém světle...začíná o něco jít a už nás prodávaj za teplý místečka

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio