Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SUDO111 22:40:18 20. 01. 2009
default.png
Za našeho pana ministra se jako obyčejný policista, co slouží 12 let hluboce stydím. Pane Langr STYDÍM SE ZA VÁS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKA1509 20:59:24 20. 01. 2009
default.png
držím place Jak se má budovat nová image Policie, když její špičky se nepostaví za policisty a radši řeknou, že někoho ubili. Proč neřeknou pravdu, jak to bylo a že to není, tak jasné. To co se stalo v Brně se může stát klidně komukoliv. Nikam nejezdětě, nic nedělejte a budou asi spokojení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NPRAP-PAVEL 20:22:14 20. 01. 2009
default.png
Kam poslat peníze Kolegové policistů z Brna, ozvěte se v diskuzi na policejním intranetu s číslem konta některého z obviněných. Pár stokorun poslat můžu (na právníka, na živobytí - když jsou postavení mimo službu) a určitě nebudu z našeho obvodního oddělení jediný. Tohle se skutečně může stát každýmu dobrýmu poldovi. Týká se samozřejmě i kolegů policisty Ondřeje Ventury, to je ta kauza s postřeleným cikánem. I jemu moc rád přispěju, je to na dobrou věc. Doba je zlá, musíme držet při sobě nebo tuhle válku prohrajem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 18:44:46 20. 01. 2009
default.png
TRPĚLIVOST Všem, kteří se snaží vynášet mediálně populární soudy bych doporučil. Co se týká čerpání informací z médií. Proběhl zákrok POLICIE ČR, použity donucovací prostředky, osoba proti níž směřoval sl. zákrok zemřela. Vše ostatní je spekulace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MORP 14:42:03 20. 01. 2009
default.png
Včera jsem se díval na Novu a líbil se mi JUDr. Vaněk, který prohlásil, že od policistů dostal jiné vysvětlení než je ve Sdělení obvinění. Ze zákona je postavil mimo službu, kdyby věřil verzi inspekce, tak je rovnou propustil, takže mají aspon jednoho zastánce. Navíc by mě zajímal důvod vazby, když byl návrh, že by § 67 písmeno d)TR, který by zněl : POLICISTA :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:30:55 20. 01. 2009
default.png
for Omanb ..největší problém je ten, pokud vyšetřování převezme IMV, tak ta zásadně neposkytuje informace k případu, dále jim je jedno co už bylo řečeno a co mediích nebylo, pokud média někoho poškodí, to ať si policista vyřídí sám, tak za rok či dva. Nadřízení policistů můžou mít také info o vyšetřování, ale nemohou je veřejně přednést, protože jim nepřísluší vyšetřování. No a prezidiu to je jedno, že na Policie média serou háčky, Langr prohlásí pouze, že za policisty stojí, ale za všechny ruku do ohně dám nemůže (mimochodem, nepamatuji si, že by se kdy někoho v počátku případu zastal). Média dál spekulují, lidi na fórech blbnou, je čím dál těžší někomu něco vysvětlovat a čas plyne .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:23:08 20. 01. 2009
default.png
for morp víš jak to pěkně vypadá na diplomu.... uznání na operaci s krycím názvem "BIJEC".... než uznání za šetření ve ve věci č.j.XXXX-1234.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 14:21:10 20. 01. 2009
default.png
Dodatek Co já vím k případu nového je to, že Vietnamec byl podroben lékařskému vyšetření před umístěním do policejní cely- doktor napsal zdráv a schopen. Poté byl převezen do cel, kde zkolaboval. Byla přivolána RZ, která naznala že se jednalo o divadlo a že je Vietnamecv pořádku. Poté RZ odjela a Vietnamec byl přemístěn do jiné policejní cely. Zde zkolaboval podruhé a byla přivolána RZ, která jej odvezla do nemocnice, kde zemřel. Takže RZ byla u Vietnamce 2x!!!!!!!!!!!!!! + prohlídka u lékaře před umístněním do policejní cely. Ale v TV a médiích mluvčí RZS uvedla, že byli přivoláni k Vietnamcovi jen jednou a to jej rovnou ve vážném stavu odvezli do nemocnice kde zemřel. Takže pokud 2 různí lékaři nepoznají na člověku že má zlomená žebra a něco s ním není v pořádku, jak to mají poznat samotní policisté v případě, že by již k takto zraněnému Vietnamci vyjížděli provést zákrok. Poslední věta je čistě můj pohled.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 13:49:48 20. 01. 2009
default.png
ad zlomená žebra Není třeba možné, že ke zlomení žeber došlo až při oživování a masáži srdce v nemocnici ????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MORP 13:40:18 20. 01. 2009
default.png
nechápu Mrknul jsem na tenhle odkaz: www.mvcr.cz/clanek/inspekce-policie-ukoncila-akci-bijec-599241.aspx a může mi někdo vysvětlit, proč má šetření TC krycí název?? Ona Inspekce do takového případu prováděla nějaké operativní úkony??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio