Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 12:30:46 05. 07. 2009
default.png
4Out Pokud to bereš tak jak popisuješ, tak samozřejmě ano, ale s miladou to samozřejmě nemá nic společného. Mluvčí squaterů to vztahuje na jejich případ, což je demagogie a manipulace hraničící s demencí. Když jsem ho viděl v TV, tak bych mu nejradši dal pár facek, aby se probral jak mě to nadzvedlo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:20:59 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Jinak mimo mísu je asi Pecina.Chce zakázat DS a přitom má její příznivce ve vlastních řadách.Kdyby takle neschopná vnitřní kontrola byla před 1989,tak by příslušníci SNB nenáviděli komunisty a sympatizovali by s Havlem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:49:04 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Out Ty weby jako Altermedia sou hodně zajímavé.Nejlepší je,když se tam objevujou články vychvalující Ahmadínežáda a ty příznivci to nechápou.Takže tam píšou proč tam chválej nějakou cizí špínu na vlasteneckém webu .Zajímavej je například článek na Odpor.ORG s názvem kdo chce koho poučovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:06:10 05. 07. 2009
Out.jpg
cz858 Já myslim, že můj pohled na svět je poněkud rozdílný než má Denver, ale mysli si klidně co chceš. A nácka vidim tam kde je a nemyslím to nějak hystericky. Ono zase Ty bys toho nácka neviděl ani v Dělnický straně koukám, asi jako pan předseda Vandas (on je tam vidí moc dobře, ale je jasný že uznat to nemůže, možná stejně jako Ty) Jinak mě zaujala tvoje věta jak se lidi z Milady učastní akcí KSM, FSA, AFA... Je vidět že o tom víš naprostý h***o a jen papouškuješ věci který sis přečet na nějakym NS serveru typu Altermedia. Jen pro tvoje info, AFA - FSA provedla na lidi z KSM víc fyzickejch útoků nez neonacisti na jakýhokoliv bolševika od začátku 90. let. Ale ty tady defacto píšeš jak jdou ruku v ruce. Radši mlč když o tom nic nevíš. Anebo možná víš až moc dobře, akorat tvuj NS mozek musí šířit tu správnou propagandu. X1-ray: Já ti rozumim, ale není to s tím právem na bydlení nadřazeným soukromému vlastnictví myšleno v našem zákoně tak, že když budeš bydlet ve státním bytě se smlouvou na dobu neurčitou, ten barák se dejme tomu zrestitutuje (nebo ho prostě stát prodá) a nově ho bude vlastnit soukromník, tak že prostě nemůže tebe jen tak vyhodit? Tzn. že tvoje právo na bydlení nemůže nadřadit svýmu soukromýmu zájmu i kdyby tě tam stokrat nechtěl? Já myslím že je to tak, ale teď se nebavím o squaterech kteří samozřejmě žádnou smlouvů nemají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:40:53 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
cz858,Stenli Někdo prostě nechce žít způsobem života jako ostatní.Antifa nemá s KSM vůbec nic společného a podařila se jí spousta věcí.A tetko neco pro Stenliho.S těma jak ty rikáš fětákama zkušenost mam.Pracoval sem nějakou dobu v obchodě s motorkářskym oblečením a čas od času sme museli nějakého člověka na drogách vyhodit,ale nikdy by sme mu nic neudělali.Je to ČLOVĚK a cejtí bolest jako každej jinej.Jednou si muj kolega(bezvadnej kluk kterej dělá kickbox,ale nezabil by ani mouchu a zajímá se o východní náboženství) všim,že jeden z nich má všude podlitiny a zeptal se ho,kdo mu to udělal a jestli nepotřebuje pomoct.Když řek,že ochranka v carrefouru za asistence policie,tak sem byl naprosto v šoku a od tý doby to řešim.Tydle metody nemaj v demokracii vůbec co dělat.Stejně jako neni normální,aby policie chránila nácky a mlátila lidi,kterejm se to nezdá.Že Stenli?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 01:46:15 05. 07. 2009
default.png
re cz858 No když už jsi u té osvěty, tak mi také vysvětli, co mají ti „alternativní lidé“( oblíbený výraz i u „czechteku“) společného s bolševikem – potažmo s komunistou?! Ve tvém vidění světa jsou náckové špatní ( možná lehká úlitba aby se neřeklo),všichni nalevo od fašounů jsou anarcho………, a svoloč (oblíbená ruská nadávka – neodkopal ses nám taky ?!),a taky špatní! Ve válce byli hrdinové antifašisti a antikomunisté (neuvádíš na které straně fronty) ….., a zase ani včela ani vůl! Nabídni nám teda nějakou vlastní alternativu, která se nebude podobat rozpolcené osobnosti ( a u toho vysvětlování nemusíš kvičet jako podsvinče).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 00:46:21 05. 07. 2009
default.png
4 noname Tahle věta ukazuje v celé kráse nebezpečnost jejich ideologie. Nejsem žádný militantní magor, ale pokud by tuhle tuhle ideologii (ty to nevyužívaš, nám se to hodí tak si to vezmeme) zkusili uplatnit na jakémkoliv mém majetku tak by byl velký problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 00:20:15 05. 07. 2009
default.png
Jinak pánové Out a Denver se hezky odkopali :)) U každého fóra kvičeli o lidských právech jak podsvinčata,za každým rohem vidí nácka,ale přitom dle jejich příspěvků mají sympatie k anarchistický lůze :-))) Vy si můžete s náckama podat ruku :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 00:14:04 05. 07. 2009
default.png
out Verbež z Milady se pravidelně účastnila akcí KSM,FSA,AFA a podobných ultralevicových skupin.Jestli chceš slovíčkařit, mohu se opravit,anarchokumunistická svoloč je na stejné úrovni jako náckové:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 00:02:21 05. 07. 2009
default.png
to x1-ray To jsem slyšel také - právě jsem se teď rozhodl, že mám právo bydlet na Pražském hradě a od září mám právo bydlet ve Strakově akademii, jen doufám, že mi to p. Kocáb zajistí stejně jako ostatním, a pokud ne, kdo půjde se mnou do "průvodu" po Praze? :-) PS: psa mám :-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio