Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CZ858 00:27:05 06. 07. 2009
default.png
4denver ještě jednou ti doporučuji navštívit lékaře,čím dál víc se odkopáváš jako naprostý mimoň. Skoro bych si dovolil stanovit diagnózu proč to tak je. Že ty si vyhořel u psychotestů k pčr a nyní se ve své frustraci snažíš blábolit aspoň zde a trochu si uklidnit žáhu :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAUS 21:12:05 05. 07. 2009
Daus.jpg
4 Denver Tak sem prijel z dovoleny precet sem si cely vlakno a opravdu nejde neragovat. Ja nejsem u policie tak dlouho abych spadnul do toho streotypu a koukal se na kazdyho jako na latentniho drbana (i kdyz se mi to uz nevyplatilo). Myslim, ze muzu o sobe tvrdit ze jsem zatim neztratil nadhled. Muj nazor je ze 90procent toho co tady produkujes je naproto mimo misu i kdyz mozna nektery veci myslis dobre. Vrcholem byla tvoje uvaha o poskytovani prvni pomoci fetce. Ja nevim jetli mas treba rodinu, ale zakon a dalsi právni predpisy mluvi v tomto ohledu jasne a ja osobne nehodlam delat nic na rámec mých zakonných a sluzebnich povinnosti. Jinak bych se choval treba u jinyho cloveka, treba ditete, ale do toho mi nema nikdo co mluvit, proto ze by to byla moje soukromá iniciativa nad rámec techto povnnosti. Cekam reakce vsech pseudohumanistu, kteři před x lety ztratili kontakt s realitou nebo ho nikdy nenavazali.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:29:12 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
honzad Dokonce i do Německa jezdím často a mam pocit,že je to tam furt lepší než v ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:24:19 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
honzad Od počítače se zvedam často.Jezdim často po celé ČR.Místo Carefouru je Tesco.Já to dával Honzade jako příklad....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:07:07 05. 07. 2009
honzad..jpg
denvere, denvere.. nekdy se zvedni od pocitace, realita je jina, nez jak vypada od pocitace.... a treba bys jen tak mimochodem zjistil, ze ta vykoristovatelka organizace jmenem "ten Carefour" uz tady par let vubec neni :-) .. hele, jak dluho to je, co si se naposledy odvazil vyjit ven do realneho sveta? Jen tak se projit po ulici, poslouchat co si lidi povidaj, dat si nekde kafe a treba i zjistit, ze Carefour uz tady davno nejni:-) Mozna by ti ten blizsi kontakt s realitou neuskodil, jelikoz podle toho co pises, ses fakt paradne mimo :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:01:22 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
cz858 No ty musíš bejt nějakej velkej kapitalista!!!Já se tady pozastavuju vždy nad tím,když je někdo přesvěčenej,že DS de proti kapitalizmu.Copak podniká DS proti nadnárodním společnostem?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:24:37 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
cz858 Anarchisti vědí,že žádná anarchie nebude.Takže se zaměřujou na boj s neonacizmem(což vyhovuje i některejm politikům,protože nenarušojou kapitalizmus a s ním spojené vykořistvatelské organizace,jako je třeba ten Carefour).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 17:59:03 05. 07. 2009
default.png
oprava odkazu :-) je nutno vložit v tomto formátu aka.anarchokomunismus.org/?page=manifest

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 17:57:08 05. 07. 2009
default.png
pro špunta zde se můžeš podívat jak si někteří alternativci představují společenské uspořádání,mimo jiné tam máš i odkazy na spřátelené organizace AFA,CSAF a podobou svoloč :-) www.aka.anarchokomunismus.org/?page=manifest

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 15:45:10 05. 07. 2009
default.png
Andrasi Prosim Te Andrasi, ja Ti naprosto rozumim, ze jsi rozhorceny, zname to asi vsichni, ale to ze das tehle strane svuj hlas nezmeni vubec nic. Ono vydelavat preference na zaklade libiveho radoby "reseni" nejakeho momentalne palciveho problemu je prilis lacine. Musis uznat sam, ze tahle strana nam v tom, abychom se tohodle bince a nemoznosti se domoct prava nepomuze. Delej tu praci dal tak svedomite cos ji vzdycky delal a hlavne bud sam sebou. Hlavu vzhuru kolego! :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio