Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 13:43:25 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Přiznivci DS postrádájí to co nás dělí od zvířat-lidskost.I když ani zvěř neni schopná dělat to co někdy člověk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 13:42:21 05. 07. 2009
default.png
andras Mnoho policistů šlo raději do AČR, po tom vašem služebním zákoně.Nicméně tady to taky začíná jít od 10 k 5.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:42:09 05. 07. 2009
Andras.jpg
Denvere, ty jsi snad duševně narušený jedinec. Přečti si pozorně co jsem psal, a nededukuj nesmysly. Když máš feťáky a nepřizpůsobivé tak rád, tak si je nastěhuj k sobě, a dej už pokoj!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:35:55 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Ta ochranka v tom Carefouru napadala,ale i lidi,který vůbec nic neukradli(třeba proto,že si zapomněli označit papírové kapesníky)a jestli by ti taky dělalo potěšení,že bys ho zmlátil,tak nepracuj u policie v demokracii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:32:02 05. 07. 2009
Andras.jpg
Doporučuji přečíst zejména ten první odkaz. To je masakr.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:29:16 05. 07. 2009
Andras.jpg
denver: A o ty lidi v tom Carefouru, které tam obtěžuje dnes a denně se nezajímáš? Těch slušných ti líto není? Feťák neplatí pokuty, je mu jedno kolik mu dáš. Proboha já si doopravdy přijdu jak v jiném světě. K tématu: david.blog.idnes.cz/c/91366/Za-jakych-podminek-lze-tolerovat-squaty.htm david.blog.idnes.cz/c/91556/Squateri-chystaji-novy-Unor.html Na okraj. Řízení bez ŘP nebude již trestným činem. Zrušení hranice jedné promile za volantem jako hranici TČ, snížení výše nájemného nepřizpůsobivým neplatičům....V téhle zemi je absolutně nulová vymahatelnost práva a zákona vůči těm prevítům. Slušní lidé, ti naopak poslušně platí pokuty. Donesu pachatele loupežného přepadení, nadřízený se zeptá: "A pokuty žádný jo?". Mám už doopravdy chuť s tím seknout a jít do civilu. Nepatřím mezi radikální policisty, ale jsem z toho banánistánu tady už tak zoufalý, že budu snad také volit tu Dělnickou stranu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:21:32 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Andrasi,já to tu nechci znova rozebírat,ale on měl podlitiny a né malý.To ti příde v pořádku?A budeš překvapenej, poděkoval nám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:07:41 05. 07. 2009
Andras.jpg
denver: Ono když ti feťáček už po sté v tom Carefouru krade, a obtěžuje ostatní lidi, tak se nedivím že mu těch pár facek dali. Být tu práva na soukromé vlastnictví jako v USA nebo jinde v evropě, vezmu flintu, a z mého pozemku je vyženu po svém, a legálně. Jenže to je ten problém, slušný člověk v tého anarchistické zaostalé zemi pomalu již žádná práva nemá. Z toho výroku pana Němce jsem taky nemohl...bohužel to asi myslel skutečně vážně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 12:53:41 05. 07. 2009
default.png
z5 k článku www.lidovky.cz/squateri-dostali-byty-v-centru-prahy-za-korunu-mistnim-se-to-nelibi-11t-/ln_domov.asp?c=A090703_134900_ln_domov_mpr

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 12:43:41 05. 07. 2009
default.png
No vida, tak už je za mně taky nácek :-)) To jen dokazuje,jak jsou levicoví a pravicoví extremisté stejná sorta lidí,liší se akorát v provední svých zvrácených myšlenek.Jak s nimi někdo nesouhlasí je onálepkován jako nácek případně bílý rom apod.Je pravda,že v těch radikálních organizacích nemám až takový přehled,takže se omlouvám za možné nepřesnosti,ale stále si stojím za tím,že se má policie stejně postupovat proti Vandasům a jeho tupým hlavám a stejně se má postupovat proti pánům Wohlmutům a jejich pojetí sociální "dobroty". Jinak panu špuntovi doporučuji navštívit stránky anarchistických organizací a pročíst si jejich ideové vize.Ksčm jsou proti nim pravostředová strana :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio