Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 15:16:08 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Stenli prosimtě vzpamatuj se.Až budeš v Iráku pár let žít a ve válce nebo při výslechu na fízlárně ti tam umře půlka rodiny,tak se spolu na todle téma budem bavit.Jednu věc uznat musim.USA podporujou toho,kdo jim zrovna vyhovuje.Ten Irák podporovali do roku 1988.Ten NO nenávidí židy,jeden jeho člen(kupodivu chytrej člověk)mně to jednou i svěřil.Jistě ti asi nemusim řikat,kam sem ho poslal.Já nesouhlasim s politikou Izraele,ale stejně nesouhlasim s politikou Hamasu.A proti židům nemam nic.Sou mezi nima dobrý i špatný,tak jako u všech etnik.A to se jim stalo za tý války je strašný.Proto se snaž pochopit,proč lidem,který třeba ten koncetrák přežili,tak vadí neonacizmus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 14:54:07 05. 07. 2009
default.png
:)) nj..vlastne mi to vubec nedela problem sahat na cloveka s "Ceckem" nebo jeste lip s Aids....i ty jeden:) No ze me to sere sem nikde nenapsal,ale je fakt, ze sem za tim mel tu cest tahat jen romy na barak , nejak nikdo jinej nechce tolika krast..to je divny....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 14:50:08 05. 07. 2009
default.png
jo a denvere..k tomu clanku" koho chcete poucovat " ..co se Ti na nem nezda? Me se taky nezda, ze je to bohuzel tak jak je psany,zejmena nasi lidumilove maji ve zvyku rvat vsude kolem,ze se nedodrzujou lidsky prava a regulernost voleb..belorusko,rusko..ted iran..no ale u nas?? Nadarmo se nerika pod svicnem nejvetsi tma...Ze krici USA to je pochopitelny,jejich zahranicni politice po tom co predvedli s irakem uz snad nemuze verit ani ten nejvetsi zaslepenec..tem jde jen o to,aby se zbavily nekoho kdo je v opozici proti USA....nekde sem cetl neci vyrok,nevim kdo presne to rekl,ale slo o to,ze : kdyz se nepodari iranske opozici( kupodivu) financovany z USA sesadit mahmuda,tak dojde k vojensky operaci...ale to jen tak mimo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:44:21 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Stenliho heslo neni pomáhat a chránit,ale BUZEROVAT A MLÁTIT.Děláš policii akorát ostudu.Jak si třeba nedávno řek,že se bojíš abys něco nechyt.To seš fakt policajt hrdina.Už tě vidim jak někomu(třeba nějaký tý pro tebe fetce poskytuješ první pomoc).Proč deláš policajta,když tě to tak s..e?Jenom proto abys moch zatýkak cikány?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 14:23:10 05. 07. 2009
default.png
Andras... mas pravdu chlape...no a ktem flastrum se muzu taky jen pripojit..to je priorita cislo 1!!! a pak dlouho nic...jinak je teda ve vedeni policie vsechno v poradku...prece je normalni buzerovat lidi,ze se zapomenou pripasat..no bohuzel flastr musis dat...pac pak Ti zas vedouci muze vzit prachy atd., takze vse je nastaveny v poradku..slusny lidi sou trestany no a hajzlove..Ty se nam vesele smejou do ksichtu..ale beda jak se na nej jen spatne podivas..to muzes rovnout vratit placku!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:10:35 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Asi tak to bude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:08:51 05. 07. 2009
Andras.jpg
denver: My víme, všichni jsme blázni, jen ty letadlo:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:07:38 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
x1-ray Nelituju se vůbec.Nic tim nezmněnim a trochu mimo začíná bejt část tohodle státu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 13:57:48 05. 07. 2009
default.png
4denver Proboha už se tu přestaň litovat, nebo mě rozbrečíš. Jsi fakt mimoň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:50:18 05. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Narušenej asi fakt sem,protože sem měl možnost vidět,jak to vypadá,když zlo přesáhne všechny hranice.A věř mně,že tě to poznamená dost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio