Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Munice pro Policii ČR v souvislostech (REDAKCE)

Munice pro Policii ČR v souvislostech

Foto: Střela po řízené deformaci
Smrt kriminalisty Lukáše M. rozvířila debatu o vhodnosti policejního střeliva pro použití v zastavěné aglomeraci, resp. vhodnosti celoplášťového střeliva pro policejní účely vůbec. Pokud se totiž ukáže, že Lukáš byl zasažen odraženou střelou ze zbraně svého kolegy, budou se muset zúčastnění policisté zodpovídat. Už teď musí tito policisté žít s vědomím, že možná zavinili smrt svého kolegy.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 02. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:15:51 02. 10. 2009
default.png
ale Daniku, fuj zapomněl jsi na bod e) - dobře podmazat příslušné funkcionáře a to se musí udělat jako první, protože pak je držíš jakožto podnikatel samozřejmě v hrsti a další nabídky už nejsou ani zdaleka lukrativní, přesto stále procházejí a policie je nakupuje a pro funkcionáře není cesty zpátky, leda za mříže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOUDA 15:00:39 02. 10. 2009
Jouda.jpg
to Lukáš Heinz Gratulace k velmi podařenému článku, Doporučuji vytisknout a poslat někam tzv. nahoru a doufat že to nenarazí na individuum s expanzní dutinkou v hlavě :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 14:58:40 02. 10. 2009
Danik.jpg
tak, tak Takové střelivo mít nemůžeme, protože: a)někdo nahoře by musel pracovat, vyhlásit výběrko, posoudit, přijmout odpovědnost atd. b)by to někoho muselo zajímat c)protože bysme museli někoho zajímat d)protože máme idioty rádoby novináře ANO, a) b) c) i d) je správně. Jediná šance je, že za tu nejhorší a nejdražší nabídku ve výběrku by byl nějaký pěkný úplateček pro pohlaváry. Potom by byla aspoň malá šance. Proč každej řeší platy a výhody poslanců, když je to v podstatě holota žebrácká, proti vysokým státním úředníkům - hlavně policejním?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEWROK 13:48:52 02. 10. 2009
default.png
Hezky napsaný článek ve kterém je ovšem spousta logických argumentů díky kterým toto střelivo mít nebudeme. Už jsme si asi všichni zvykli, že co je pro náší službu dobré a mnohdy nutné tu nemá šanci projít přes zkostnatělé figurky (v článku popsané v posledním odstavci), které o tomto rozhodují.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio