Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak je to tady! Motivační program zveřejněn (REDAKCE)

 Tak je to tady!  Motivační program zveřejněn
Na tiskové konferenci nechyběli ředitelé obou krajů
Foto: lh
(Aktualizace 11.8.2008 ve 23:00 hod) S napětím a nadějemi očekávali pražští a středočeští policisté s jakým nápadem příjde Policejní prezidium, aby odvrátilo mnohé od úmyslu vzdát se policejní uniformy. Ve čtvrtek odpoledne byl v budově policejního prezidia před novináři představen plán, který by měl řešit kritický nedostatek policistů.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PROCHY 16:00:27 26. 07. 2008
default.png
klasika Opět se jen lepí díry...tohle přece nemůže vyřešit problém..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 15:56:53 26. 07. 2008
honzad..jpg
ad petruna: Kdyz na fotografii z te tiskove konference vidim pana Kuceru ( presne toho pana Kuceru, ktery coby krajsky nese maximalni dil zodpovdnosti za nereseni a ututlavani petrunine kauzy) tak je zcela jasne ze: Pokud neco jako pokus o reseni problemu provadi a na verejnosti prezentuje TAKOVYTO exemplar, tak je zcela jasne, ze z tohoto mraku prset nebude. Slova o "reformach" a "resenich" problemu policie jsou jedna vec, ale ciny ukazuji. A dosavadni ciny, postup pana Kucery v petrunine kauze ukazuje, ze jde o neschopneho manazera s totalitnim myslenim a praktikami. Pokud se ma neco menit u policie k lepsimu, tak u toho probuh nemohou byt takovy "manageri" jako je p.Kucera. Ti jsou totiz (na petrunine kauze je to videt ) prvni, kdo budou zeleznou botou stat na krku jakymkoliv zmenam a snaham o reseni problemu, ktere by trapily radove policisty...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 15:41:59 26. 07. 2008
honzad..jpg
rozdel a panuj.. 1)Rada ctenaru a mych milych oponentu v diskusich vi, ze nejsem zamestnan u policie, tudiz si mohu v celku nezavisle na tom, kolik kdo dostane "pridano" dovolit konstatovat nasledujici: 2) Resit problem policie - rsp. spatne personalni situace- tim, ze se prida tam, kde to zrovna hori nejvice naprosto neni systemovy postup. To systemem ani nezavani. To je strategie: "hasime tam, kde zrovna hori nejvice" 2) - pokud jsou vypocty p.Heinze spravne (a ja nemam duvod verit ze tomu tak neni) tak rocne 8000 na hlavu policisty v jednom vybranem kraji rocne ( tedy cca 750 Kc/mesic) je smesna castka. 3) Mam obavu ze strategie pridat touto mimoradnou formou policistum ve dvou krajich muze byt i pragmaticky pokus vedni resortu k aplikaci stareho dobreho "rozdel a panuj". Pridanim policistum pouze ve dvou krajich logicky nijak nepobvi ostatni kolegy ve zbytku zeme (kteri nepracuji o nic hur a trba i u nich je znacny podstav) A nasledek muze byt jasny: zasit semeno rozkolu mezi policisty - vytvorit rivalitu mimoprazsti vers. prazsti (presne tyto hadky ostatne dokazi cas o casu rozdelit hasice. staci se podivat na nktere starsi diskue na jejich forech. tady uz semeno rivality praha verus venkov vyrostlo pred lety )!!! Tenhle pragmaticky krok muze vyvolat mezi radovymi policisty napric republikou hodne zle krve a co hlavne: muze v zarodku rozlozit jakykoliv pokus o vetsi sjednoceni policistu, kteri by se s ohldm na cim dal hosi situaci mohli sjednocovat ve snaze vyvinout vetsi tlak na jejich vlastni vedeni, aby resilo ty leta nahromadene problemy..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HYBLIS 15:06:31 26. 07. 2008
default.png
Poldové, držte se! Resp. nenechte si srát na hlavu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 14:49:58 26. 07. 2008
default.png
... protoze narozdil od prace v tovarne je to prace zajimava. pro penize se to opravdu delat neda..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OTA 12:22:42 26. 07. 2008
default.png
kecy v pleci s emi to nezda, ja pocital ze budu mit do roka 20cisteho a po 3letech 25cisteho jako radovy polda,to potom nechapu proc tu praci vubec lidi delaji kdyz neni dana motivace

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu P-POLDA 12:20:29 26. 07. 2008
default.png
je to jen gesto Tyto přidané peníze jsou jen gesto, aby se ukázalo, že se jako o něco snaží - zas samozřejmě nejsem vševěd, je možné, že ty prachy pracně někdo vymohl, ale dle mě - stát i celý systém ví, že ONO TO NĚJAK FUNGOVAT VŽDYCKY BUDE, tak co by se bůhvíjak starali. Podstavy 5, 10 nebo 15 tisíc - co je jim po tom. Vždyť žijeme v kapitalismu - každý si nějak chce a musí vydělávat, takže když ta policie stále nějak funguje, proč by se nějak citelně přidávalo ("Dělej a neremcej - když se ti to nelíbí, můžeš jít, za chvíli tě nahraděj jiní" - to je heslo dnešní doby) Jinak nejsem z Prahy ani Stř. Čech a poldům právě odtud ty přídavky přeju nejvíc (i když se zdá, že stojej za prd) - já bych tam nešel dělat ani za nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 11:28:53 26. 07. 2008
Drexa.jpg
Peníze A ještě jsem rovněž pro zvednutí tarifní tabulky. Protože , když se bude ono zázračné 1.5% vyplácet ve formě odměn, dostane to na okrese ředitel, zástupce, velitel služby, a zřejmě se dostane i na velitele oddělení. Řaďáci ve většině zase prd. Takže všude jinde bude od 1.1.2009 podruhé přidáno, jen u Policie prd. Paráda... :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 11:26:01 26. 07. 2008
Drexa.jpg
Souhlas Souhlasím s Frantíkem. U nás také chybí policisté. A my snad pracujeme méně nebo hůře, že si nezasloužíme přidat? Osobně nic proti konkrétním kolegům z Prahy a Stř.kraje nemám, ale tenhle motivační program je velmi nespravedlivý. Kolega, co slouží jinde, dostal přidáno v rámci motivačního programu je na oddělení, kde je sotva poloviční nápad, co u nás... Jen proto, že slouží ve vyvoleném kraji. Opravdu "hnus, velebnosti."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTIK 09:59:10 26. 07. 2008
default.png
Penize Tak jak to tady čtu, tak je mi z toho nějak smutno!!! Petro tobě samozřejmě moc fandím a strašně moc obdivuji. Podle mně bys měla jít do televize aspoň jednou za týden a sdělovat národu, jak se zachází s obyčejnými policisty!!! Už jenom proto, aby měli papaláši co vysvětlovat proč tě buzerujou a všechno metou pod koberec!!! Pořád od neministra slyším, že nikdo z policistů nebude mít míň peněz všichni si polepší adt. Když to tak vezmu tak to vypadá, že podstav je jenom v Praze a Středočeském kraji je tam moc práce!!! Říkám si ,, to je hnus velebnosti“ co se to děje!!! Copak jinde není podstav a práce je málo!!! Maká se všude, protože je nás málo a krimoši to moc dobře ví a tak se činí!!! Proč nepřidají všem co poctivě makají a drží tuhletu potápějící kocábku ještě na hladině? Nemůžu tady ani napsat co začaly lítat za výrazy po tom co se kolegové dozvěděli co to zase vymysleli!!! Tímhle jenom odradí ještě ty co si to rozmýšlejí!!! Ps: Nic proti kolegům z Prahy a Stř. kraje, ale vžijte se do naší situace. Co byste říkali, že se peníze přidají jenom v Brně a Jihomoravskému kraji? Nasralo by vás to taky!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio