Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Noční střet v předvánočním Brně (REDAKCE)

Noční střet v předvánočním Brně

Foto: Brněnští chuligáni mají družbu s bratislavskými kolegy
(AKTUALIZACE z 18.1.2009 na konci článku) O víkendu před Štědrým dnem se v nočních hodinách přímo v centru Brna odehrála událost, kterou zaznamenaly některé sdělovací prostředky. Několik lidí (informace kolik se liší) se zde dostalo do střetu s policisty. Média označila účastníky incidentu za neonacisty  či skinheady.  Což také neodpovídalo realitě.  Sdělovací prostředky pak své zpravodajství postavily pouze na informacích z jedné strany, zejména od tiskových mluvčí.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 18. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 06:41:50 08. 01. 2009
Pim Burger.jpg
Franta2 Souhlasím s tebou.Úplně vidím,jak se policie vrhla na pěvecký kroužek koled mírumilovných občanů,kteří si jen chtěli trošku zakřepčit ve vánoční atmosféře,když tu je bezdůvodně napadla policejní hlídka,co se nudila a tak si řekla,že někoho zmlátí.Logické.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOMBER 04:32:45 08. 01. 2009
default.png
"Slušní" hooligans Autor článku z pohledu druhé strany píše o tom, že se jednalo o poklidnou akci, kde se lidé bavili, někdo zpíval, prostě idylka, hned na to napíše, že jsou hákliví na strážníky, protože jeden z nich zastřelil jejich kamaráda, vůdčí osobnost hooligans. Všichni víme, co označuje výraz hooligans, já jsem ještě žádného slušného a mírumilovného nepotkal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 03:59:39 08. 01. 2009
default.png
No výborné ! To by mě zajímalo, jestli se na webu policista.cz budou objevovat verze událostí "z druhé strany" u všech zákroků policie, nebo jen v případě, že jde o zákroky proti neonacistům? Pokud by platilo, že zde bude v rámci "objektivity" uveřejňován druhý pohled ve všech případech, tak si myslím, že by to chtělo zvláštní adresu, třeba drbani.cz ? Ono totiž snad není zákroku, kde by podle verze pašíka, nebylo vše podobně, jako v tomto popisu, slušný občan byl bezdůvodně a náhodně napaden policistou. Tohle vlastně bylo setkání sportovců, které v bezdůvodně napadl (proti přesile 30ti osob), jeden rozčilený policista s tonfou, cituji: "Jeden z policistů se rozbíhá proti davu a bezhlavě kolem sebe mlátí. " Tomu může věřit jen úplný d... ! "Rozhodně nešlo o neonacisty, ani skinheady." No, stačí se podrobně podívat na fotku u článku, to písmo a umrlčí lebka SS, to mluví za vše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio